Acun Ilıcalı’nın Kullandığı Araç Sayısı Belli Oldu!

Acun Ilıcalı’nın Kullandığı Araç Sayısı Belli Oldu!

Magazini takip eden birçok kimse ünlülerin özel hayatını merak ediyor. Televizyon ve spor kulübü sahibi olan Acun Ilıcalı’nın da iç dünyası yakından takip ediliyor. Ilıcalı, yaptığı bir açıklamada kullandığı araç sayısını açıkladı.

Son günlerde yaptığı açıklamlarla öne çıkan Acun Ilıcalı, özel hayatıyla ilgili konuştu. Sürati bir hayli seven başarılı iş insanı, bunu araçlarıyla kanıtlıyor.

Bir YouTube programına katılan Acun Ilıcalı, merak edilen konulara açıklık getirdi. Geçtiğimiz yıllarda İngiliz kulübü Hill City’i satın alan Acun Ilıcalı yakın bir zamanda İrlanda ekibi Shebourne kulübünün de patronu oldu.

ACUN ILICALININ NE KADAR ARACI VAR?

Özel yaşam tarzıyla hep anılan Acun Ilıcalı’nın kullandığı araç sayısı belli oldu. Katıldığı programda açıklayan Ilıcalı şunları söyledi;

Ben bir araba alayım da poz vereyim derdinde değilim. Araba alıyorsam bir sebepten alıyorumdur. Benim çok arabam yok 3-4 tane var.

Motosikletim ise 12-13 tane. Taşıyamadığım için dünyanın çeşitli yerlerinde motosikletim var. Ne yapayım motorla mı gideyim yani? Dominik'te 4, Miami'de 2, Çeşme'de 3, İstanbul'da 4 tane var.

Mutluluğu zengin olmakta aramayın. İnşallah herkes daha iyi standartlarda yaşar. Ben bu işin dibini de zirvesini de gördüm. Hiç param yokken yine mutluydum. Arkadaşlarımın bana davranış şekliyle güzel bir hayat yaşadım. Ekonomik olarak belli bir standarda ulaştığınız zaman daha mutlu olabiliyorsunuz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler