Acun Ilıcalı’dan Bomba İtiraf: "Adnan Oktar Örgütünde Yer Aldım"

Acun Ilıcalı’dan Bomba İtiraf: "Adnan Oktar Örgütünde Yer Aldım"

2018 yılında operasyonla cezaevine gönderilen Adnan Oktar suç örgütünün izleri günümüzde halen konuşuluyor. Birçok ismin yer aldığı örgütte yeni yeni fotoğraf ve detaylar ortaya çıktı. Bunlardan biri ise Acun Ilıcalı’yla ilgili oldu.

Gündeme Acun Ilıcalı ve Adnan Oktar’ın görüntüleri yansıdı. Bomba iddiayla ilgili Ilıcalı, bir YouTube kanalında açıklama yaptı. Gazeteci Enver Aysever’in düzenlediği programda milyonların merak ettiği sorular yanıt buldu.

Adnan Oktar’ın çektirdiği eski bir fotoğrafta Acun Ilıcalı’nın da aralarında olduğu önemli isimler görüldü. Fotoğraftaki kişinin Ilıcalı olduğu iddia edilirken, birinci ağızdan doğrulama geldi.

ekran-resmi-2023-12-21-14-31-18.png

ILICALI, FOTOĞRAF DETAYINI ANLATTI

Medya patronu Acun Ilıcalı, gazeteci Enver Aysever’in programına katıldı. Merka edilen soruları yanıtlayan Ilıcalı, geçmişe dair Oktar dosyasını da değerlendirdi. Çekilen fotoğrafı tüm detayları anlatan başarılı iş insanı şunları kaydetti;

Bahsedilen yılda ben 19 yaşındaydım. Annemlerin rahmetli olduğu bir dönemdi. Manevi açıdan kendime yakın gördüğüm dostlarımla birlikte belli bir dönem görüşmüşlüğümüz oldu. İçinde bulunduğum ortamı beğenmediğim için çıkmıştım.

Bundan tam 35 sene önceydi. Ben 1-2 sene Adnan Hoca'yı görmüştüm. Fotoğrafın çekildiği yer de Anıtkabir'dir. 35 yıldır görmüyorum, alakam da olmadı. Buna ne yapmak lazım ki? Ben yıllardır hiç görmedim, yan yana gelmedim. Saçmalıkları görünce ayrıldım zaten. Bu durumun konuşulmasını çok saçma buluyorum. Dinin ve maneviyatın güzel bir şey olduğu, iyi insan olmanın güzel bir şey olduğu konuşuluyordu. Bu yüzden de ilgimi çekmişti. İyilik, güzellik ve dostluk anlatılıyordu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler