Acun Ilıcalı, Ronaldinho’ya Ne Kadar Ödedi? İşte Konuşulan Miktar…

Acun Ilıcalı, Ronaldinho’ya Ne Kadar Ödedi? İşte Konuşulan Miktar…

Geçtiğimiz hafta Survivor All Star’a Ronaldinho konuk oldu. Ayak futbolu ya da ayak voleybolu olarak da bilinen yarışmada yer aldı. Ancak Ronaldinho’nun program için aldığı para da merak edildi.

2024 yılına Survivor All Star hızlı bir giriş yaptı. Yarışma içinde yaşanan çekişmeli mücadeleler öne çıktı. Ancak yarışmadan zorunlu çekilen isimlerde oldu. Geçtiğimiz hafta ise Ronaldinho’nun gelmesi heyecanı tavan yaptırdı.

Ünlü futbolcu Ronaldinho’nun Survivor’a gelmesi kadar ne kadar para aldığı da merak edildi. Brezilya’da çıkan haberlede Acun Ilıcalı’nın eski futbolcunun ne kadar para aldığı paylaşıldı. Tüm izleyicilerin marka ettiği rakam…

ekran-resmi-2024-02-26-15-42-14.png

ILICALI, RONAlDİNHO İÇİN NE KADAR ÖDEME YAPTI?

TV8 ekranlarında yer alan Survivor All Star yarışması yıla büyük sükse yaparak başladı. Geçtiğimiz hafta ise yarışmada büyük bir sürpriz yaşandı. Dünya futbolunun efsaneleri arasına giren Ronaldinho, konuk oldu.

Brezilya basınında paylaşılan haberde Acun Ilıcalı’nın Ronaldinho’ya ödediği para ortaya çıktı. Aktarılan habere göre Brezilyalı futbolcuya 100 ile 150 bin dolar arasında para ödendi. Acun Ilıcalı yarışmada yer aldığı için Ronaldinho hakkında şunları söylemişti;

“Değerli dostum Ronaldinho'nun Survivor'a ziyareti hepimizi çok mutlu etti. Kendisini en yakın zamanda bir Hull City maçında da görmek istiyoruz.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler