Yaş Farkı Sebebiyle Jenna Ortega ve Martin Freeman'ın 'Miller's Girl' Filmindeki Seks Sahnesi Eleştirildi!

Yaş Farkı Sebebiyle Jenna Ortega ve Martin Freeman'ın 'Miller's Girl' Filmindeki Seks Sahnesi Eleştirildi!

'Miller's Girl' filmindeki tepki çeken sahne sonrası sosyal medyada geniş yankı buldu. İşte tepki çeken 'Millers Girl' filminden detaylar...

Ünlü oyuncu Jenna Ortega'nın kendisinden 31 yaş küçük olan Martin Freeman ile oynadığı seks sahnesi çok konuşuldu. Sosyal medyada geniş bir tepki alan sahnede yaş farkı sebebi ile "iğrenç" yorumları aldı. Oyuncular arasındaki yaş farkı nedeniyle oynanan sahne izleyiciler tarafından eleştirilirken, konu günün en çok konuşulanlar arasına girdi.

TEPKİ ALAN SAHNEYE "İĞRENÇ" YORUMLARI YAĞDI

'Miller's Girl' filmindaki seks sahneleri sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Jenna Ortega ve Martin Freeman arasındaki 31 yaş farkının olduğu seks sahneleri, izleyicilerden gelen eleştirilere maruz kaldı. İzleyiciler, bu sahneleri "iğrenç" olarak nitelendirerek tepkilerini sosyal medyada paylaştı. Filmdeki cinsellik içerikli sahneler yaş farkı sebebi ile toplumda geniş bir tartışma ve eleştiri dalgasına neden oldu.

Başrolde 21 yaşındaki Jenna ve 52 yaşındaki Martin'in oynadığı kara komedi filmi, Jonathan'ın öğrencisi Cairo Sweet ile sınırları aşan bir ilişkiyi konu alıyor. Filmin eleştirilmesi üzerine mahremiyet koordinatörü, yapılan açıklamada konuyu ele alarak toplumsal duyarlılığı vurguladı.

KOORDİNATÖRDEN AÇIKLAMA GELDİ

"Jenna Ortega ne yapmak istediğinden emindi ve çekimler sırasında tamamen desteklendi.Bu süreç boyunca pek çok kişi, Jenna'nın rahat olduğu şeylerle tutarlı olduğundan emin olmak için [Jenna] ile etkileşim halindeydi ve Jenna ne yapmak istediğinden çok kararlı ve çok emindi"

​​​

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler