Vizyona Giren 'Barbie' ile 'Oppenheimer' Bilet Satışlarında Rekor Kırdı!

Vizyona Giren 'Barbie' ile 'Oppenheimer' Bilet Satışlarında Rekor Kırdı!

21 Temmuz'da vizyona giren 'Oppenheimer' ile 'Barbie' filmleri, bilet satışlarını ikiye katladı. Rekor kıran bilet satışı ile her iki filmin de hasılat beklentisi yüksek.

21 Temmuz'da vizyona giren "Oppenheimer" ve "Barbie" filmleri sinemaseverler arasında büyük heyecan yarattı. Bu iki farklı türdeki filmin sinemalarda bilet satışlarını iki katına çıkardığı söylentileri, izleyicilerin merakını ve beklentisini daha da artırmış durumda.

BARBİE Mİ OPPENHEİMER Mİ ?

Atom bombasının babası olarak bilinen fizikçi J. Robert Oppenheimer'in hayatını konu alan "Oppenheimer" filmi, tarihsel önemi ve dramatik hikayesiyle büyük ilgi görüyor. Oppenheimer'in atom bombasının geliştirilmesindeki rolleri ve bu süreçteki iç hesaplaşmaları, bilim ve tarih meraklılarını sinema salonlarına çekmeye hazırlanıyor.

Diğer taraftan "Barbie" filmi, oyuncak aleminin en ünlü karakterlerinden birini sinemaya taşıyarak çocuklar ve aileler arasında büyük bir popülerlik kazanmayı hedefliyor. Barbie'nin maceralarının ve hayat hikayesinin animasyonlaştırıldığı bu yapım, renkli ve eğlenceli atmosferiyle geniş bir izleyici kitlesini kendine çekmeye aday.

İKİ FİLMDE DE GİŞE BEKLENTİSİ YÜKSEK

Her iki film de farklı türlerde olsa da, sinemaseverlerin ilgisini çekerek bilet satışlarını iki katına çıkardığına dair haberler sinema endüstrisi için sevindirici bir gelişme olarak değerlendiriliyor. İzleyiciler, hem tarihsel ve dramatik bir yolculukla "Oppenheimer" filminde hem de masalsı ve eğlenceli bir macerayla "Barbie" filminde keyifli anlar yaşamaya hazırlanıyor.

Sinema dünyasında adından sıkça söz ettiren "Oppenheimer" ve sevimli karakter Barbie'nin beyaz perdedeki serüveni, izleyicilere unutulmaz bir sinema deneyimi sunmayı hedefliyor. İki filminde sinema salonlarında başarılı bir gişe performansı sergileyecek gibi görünüyor.

ABD'DE 1 HAFTADA REKOR KIRAN BİLET SATIŞI

ABD'de bir hafta boyunca 40 bin bilet satışı ile rekor kıran filmlerin seans saatleri değiştirildi. Aynı gün iki filmi de izlemek isteyenler 5 saat geçirecek. Barbie'nin ABD'deki gişe performansı ise tahminlere göre 75 milyon dolar ile 125 milyon dolar arasında bir sonuç bekleniyor. 

Aynı gün iki filmi izlemek isteyen sinemaseverler, sinemada yaklaşık beş saat geçirecekleri keyifli bir deneyim yaşayacak. Hem tarihsel ve dramatik bir yolculukla "Oppenheimer" filmine tanıklık edecekler, hem de oyuncak aleminin en ünlü karakterlerinden birini animasyonlaştırılmış bir şekilde izleyerek eğlenceli bir maceraya katılacaklar.

"BARBENHEİMER" İLE İKİ FİLMDEN DE REKOR HASILAT BEKLENİYOR

Barbie'nin ABD'deki gişe performansının oldukça olumlu olduğunu gösteriyor. Filmin, 70 ülkede vizyona girecek olması, dünya genelindeki izleyicilerin ilgisini çekeceğini ve yüksek bir hasılat sağlayacağını ortaya koyuyor. Ayrıca, diğer pazarlardan elde edeceği yaklaşık 60-65 milyon dolarlık gelirle Barbie filminin oldukça başarılı bir gişe performansı sergileyeceği öngörülüyor.

Öte yandan "Oppenheimer" için yapılan tahminler de oldukça olumlu. Yetişkinlere yönelik bir dram filmi olarak değerlendirilen yapımın açılış gişe hasılatının 45 milyon dolar olması bekleniyor. Ayrıca, diğer pazarlardan da benzer bir gelir elde edeceği tahmin ediliyor, böylece toplamda 100 milyon dolarlık bir açılış elde ederek başarılı bir adım atması bekleniyor.Her iki filmin de beklenen gişe başarısı, sinema endüstrisi için olumlu bir işaret olarak değerlendiriliyor. 

HER İKİ FİLMDE ÖN GÖSTERİMDEN AÇILIŞ YAPTI

Vizyona giren Barbie ve Oppenheimer filmleri ön gösterimde yüksek fiyatla açılış yaptı. ABD'de ön gösterimde Barbie filmi 22.3 milyon dolarla,  Oppenheimer filmi ise 10,5 milyon dolardan açılış yaptı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler