Uluslararası Çocuk Festivali Kapılarını Açıyor

Uluslararası Çocuk Festivali Kapılarını Açıyor

ÜÇÜNCÜ Alanya Uluslararası Çocuk Festivali, 9 Temmuz Cuma günü aat 19.00'da düzenlenecek açılış töreniyle kapılarını ziyaretçilerine açacak. Açılış törenine herkesi davet eden Başkan Yücel, "10 gün sürecek bu coşkuya hep birlikte şahit olalım" dedi.

3. Alanya Uluslararası Çocuk Festivali 9 Temmuz Cuma günü (yarın) başlıyor. İskele Meydanı şelale önünde saat 19.00'da düzenlenecek açılış töreniyle başlayacak festival, 18 Temmuz Pazar gününe kadar devam edecek. Başkan Yücel, 10 gün sürecek festivale tüm çocukları ve ailelerini davet etti.

ÇOCUKLAR İÇİN BİRBİRİNDEN EĞLENCELİ VE FAYDALI PROGRAMLAR VAR

Festival kapsamında çocuk kitap fuarı, çocuk etkinlikleri, çocuk kitap yazarları ile buluşma, söyleşiler, çocuk tiyatroları, kukla performansları, sahne gösterileri, geleneksel çocuk oyunları, çeşitli yarışmalar düzenlenecek. Ayrıca aileler için ebeveyn ve eğitimci seminerleri başlığı altında da alanında uzman isimlerce çocuk eğitimi, aile konularında söyleşiler yapılacak.

18.00-23.00 SAATLERİ ARASINDA AÇIK OLACAK

Covid-19 pandemisinden en çok etkilenen kitlelerden biri olan çocuklara, aileleriyle keyifli vakit geçirebilecekleri bir açık hava etkinliği olarak düzenlenen festivalde, pandemi kurallarına da titizlikle dikkat edilmesi için gerekli önlemler alındı. 9-18 Temmuz 2021 tarihleri arasını kapsayan 3. Alanya Uluslararası Çocuk Festivali, her gün saat 18:00'de başlayıp 23:00'e kadar devam edecek.

İLK KONUK EĞİTİMCİ YAZAR BAHAR ERİŞ

Açılış programının ardından ilk gün saat 20.00'de "Yeterince İyi Ebeveyn Olmak" başlığıyla eğitimci- yazar Bahar Eriş bir söyleşi yapacak. Saat 21.00'de ise "Marmelat uçabilir mi?" isimli kukla gösterisi okul öncesi öğretmeni, vantrolog Çiğdem Çelebi tarafından çocuklara sunulacak.

BAŞKAN YÜCEL'DEN FESTİVALE DAVET

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 3. Alanya Uluslararası Çocuk Festivali'ne tüm çocukları ve Alanya halkını davet etti. Başkan Yücel, "10 gün sürecek festivalimizde hem çocuklar hem de aileler için eğitici ve keyifli birçok etkinlik düzenledik. Tüm Alanya halkımızı festivalimize bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Uluslararası Çocuk Festivali Kapılarını Açıyor

Uluslararası Çocuk Festivali Kapılarını Açıyor

Uluslararası Çocuk Festivali Kapılarını Açıyor

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler