Süperstar 77 Yaşında Sahne Tarzıyla İzleyenleri Hayran Bıraktı!

Süperstar 77 Yaşında Sahne Tarzıyla İzleyenleri Hayran Bıraktı!

Ajda Pekkan, bu yıl 3. kez Kuruçeşme Açıkhava'da sahne aldı. İzleyicilere süper bir gece yaşatan sanatçı, 2,5 saat aralıksız performans ile sevilen şarkılarını seslendirdi.

Ajda Pekkan önceki gün Kuruçeşme Açıkhava'da sahne aldı. 80 yaşına yaklaşan süperstar, görenleri hayrete düşürdü. Sahne zerafeti, tarzı ve performansı ile Poll Production tarafından düzenlenen konser, yoğun istek üzerine üçüncü kez tekrar düzenlendi. 

SÜPERSTAR 2,5 SAATE YAKIN AYAKTA KALDI!

Gerçekleşen konser organizasyonunda 2,5 saate yakın ayakta kalan süperstar, bitmeyen enerjisiyle hayran bıraktı. Beyaz kıyafet tasarımlarıyla sahnede etkileyici bir şov sergiledi. Sahne performansında hem görsel hem de etkileyici sesiyle dinleyicileri büyüledi. Sahnede şarkı söylediği sırada beyaz pelerinini çıkararak ünlü modacı Burcu Sedef imzasını taşıyan özel tasarım transparan kıyafetiyle dikkatleri üzerine çekti. Paraf Kuruçeşme Açıkhava'da dinleyicileriyle buluşan sanatçı, "Benim için sevgili olan sizlersiniz. Kuruçeşme’de bir kez daha birlikte olmak beni çok mutlu ediyor. Bu gece nostalji dediğimiz, eskide kalan güzel ve romantik parçalarımı da sizlere söylemek istiyorum. ifadelerini kullandı. 

kurucesme.jpg

SAHNEDEKİ PERFORMANSI İLE DİNLEYİCİLERİNİ COŞTURDU!

Geçmişten bugüne kadarki hit olmuş bütün şarkılarını seslendiren süperstar Ajda Pekkan,sahnedeki performansı ile herkesi çoşturdu. Alkışların kesilmemesi üzerine tekrar sahneye dönerek müzikseverleri alkışladı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler