Simpsonlar Dizisinin Son Bölümünde NFT’lere Yer Verildi

Simpsonlar Dizisinin Son Bölümünde NFT’lere Yer Verildi

Yılların eskitemediği dizi Simpsonlar, son bölümünde kripto piyasasının yakından bildiği NFT’leri ele aldı. Sübliminal mesajların sıkça geçtiği çizgi filmde bu sefer değiştirilemeyen NFT sanatına vurgu yaptı.

Simpsonlar'ın son Cadılar Bayramı bölümü, NFT'leri içeren bir bölümle izleyicinin karşısına çıktı. Kripto topluluğu bunu iyi bir mizahla ve harika şekilde ele aldı. 1989'da piyasaya sürülen klasik çizgi film, yıllar geçmesine rağmen takip ediliyor.

Özellikle de çizgi film verdiği mesajlarla her zaman gündem oluyor. Gelecekte yaşanacak pek çok şeyi ele almasıyla ün yapan Simpsonlar, bu sefer NFT çılgınlığı ile öne çıktı.

SİMPSONLAR DİZİSİNDE NFT VURGUSU

Genellikle ürkütücü bir temaya sahip birkaç mini bölümden oluşan ilk Cadılar Bayramı bölümü yayınladı. Genellikle komik en güncel referanslar içeriyor. Bu yılki "Treehouse of Horrors XXXIV", Bart'ın "Wild Barts Can't be Token"da blok zincirine girmesinin hikayesini anlatıldı.

Bölümde Marge, yaşayan bir NFT olan Bart'ı kurtarmak için blok zincirinde savaşıyor. Şehrin belediye başkanı Springfield'ın sanat galerisinin dijitalleştirileceğini ilan ediyor. Ayrıca, Beeple, Bored Ape Yacht Club ve ikinci kademe PFP'lerin neredeyse değersiz olarak gösterilmesi gibi mavi çipli NFT'lerin birçok görünümü var.

Bart taranırken, fiziksel formu baytlara dönüştürülür. Blok zincirine girer ve gerçek bir insanın ilk NFT'si olarak hızla 1,5 milyon dolar değerine kavuşur.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler