Russell Crowe'un 'Gladyatör 2' Filmi Kıskançlığı

Russell Crowe'un 'Gladyatör 2' Filmi Kıskançlığı

Dünyaca ünlü Oscar ödüllü, Yeni Zelandalı aktör Russell Crowe (59), geçtiğimiz gün yaptığı bir röportajda kendisine En İyi Erkek Oyuncu Oscar'ını getiren 'Gladyatör'ün önümüzdeki sene vizyona girmesi kesinleşen devam filmiyle ilgili konuştu.

Dünyaca ünlü Oscar ödüllü, Yeni Zelandalı aktör Russell Crowe (59), geçtiğimiz gün yaptığı bir röportajda kendisine En İyi Erkek Oyuncu Oscar'ını getiren 'Gladyatör'ün önümüzdeki sene vizyona girmesi kesinleşen devam filmiyle ilgili konuştu. Filmde yer almayacak olan oyuncu, kıskançlık hissettiğini itiraf ederek, dikkat çeken açıklamalar yaptı. Ünlü aktör Russell Crowe; geçtiğimiz günlerde yavru köpeğinin, babasının ölümünün ikinci yıldönümünde bir kamyonun çarpması sonucu hayatını kaybettiğini söylemişti. Twitter hesabından köpeğinin fotoğrafını paylaşarak; "Bu, Louis. 16 aylıktı. Minik, arsız, ve cesurdu. Kalbimi kazandı. Ama ne yazık ki bugün, babamın vefatının ikinci yıl dönümünde, ona bir kamyon çarptı. Köpeğimi veterinere götürmeye çalıştım ama onu ne kadar çok sevdiğimi söylerken kollarımda öldü" mesajını yazmıştı.

"GLADYATÖR'ÜN KALBİMDEKİ YERİ ÇOK ÖZEL"

Ridley Scott'ın yönettiği 'Gladyatör' ile En İyi Erkek Oyuncu Oscar'ını kazanan büyük oyuncu Russell Crowe, Collider'a verdiği röportajda; 2000 yapımı filmin uzun zamandır beklenen devam filmi hakkında çok fazla bilgisi olmadığını, ama proje hakkında 'biraz kıskançlık' hissettiğini şu sözlerle itiraf etti:

"Bu gerçekten hayatımı değiştiren bir şeydi. İnsanların bana ve ne iş yaptığıma bakışını değiştirdi. Yaptığınız her filmde bu tür bir uzun ömürlülüğe sahip olamıyorsunuz, dolayısıyla bu filmin kalbimde özel bir yeri olduğu açık" 

'Aftersun' filmiyle En İyi Erkek Oyuncu dalında Oscar'a aday olan Paul Mescal, 'Gladyatör 2' filminde rol alacak. Mescal'ın canlandıracağı karakter 'Gladyatör'ün Lucilla'sı (Connie Nielson) ile kötü adamı Commodus'un (Joaquin Phoenix) yeğeninin oğlu olduğu ve Roma'nın gladyatör ringlerinde dövüşen Maximus'u (Crowe) idol olarak aldığı belirtiliyor. Filmin 22 Kasım 2024'te vizyona girecek olduğu da gelen bilgiler arasında. Senaryo henüz sır gibi saklanıyor. Filmde geriye dönüşler olursa belki de Crowe'un da yer aldığı sahnelerden bir kısmı görülebilir. Ancak şu an için net bir bilgi yok. İkinci filmin de ilk film kadar başarılı olup olamayacağı ise büyük merak konusu. Keza Gladyatör filmi Oscar almasının yanında efsane filmler listelerinde de daima yer alan bir yapım olmuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler