Manowar'ın Gitaristi Joey Demaio'dan Anlamlı Mesaj: Cumhuriyet'in 100. yılı Kutlu Olsun!

Manowar'ın Gitaristi Joey Demaio'dan Anlamlı Mesaj: Cumhuriyet'in 100. yılı Kutlu Olsun!

Metal tarihinin en büyük gruplarından ABD’li heavy metal grubu Manowar, bugün İstanbul’da sahne aldı. 5. Kez Türkiye’de konser veren grup, hayranları tarafından yoğun ilgi gördü…

Vera Müzik Organizasyonuyla gerçekleşen konserde Manowar  "Crushing The Enemies of Metal" turnesi kapsamında Küçük Çiftlik Park’ta hayranları ile buluştu. Sevilen şarkılarının yanında yeni parçalarını da seslendirdi.

Vokalist Eric Adams, grubun sevilen şarkılarını seslendirirken, davulda Dave Chedrick, bas gitarda Joey Demaio ve gitarda Michael Angelo Batio eşlik etti. Konser yaklaşık 1,5 saat sürdü. Manowar, “Crushing The Enemies of Metal”, “Hail and Kill”, “Heart of Steel” ve “Fighting the World” isimli parçalarını seslendirdi.

Bas gitarist Joey Demaio, konser arasında Türkçe konuşarak, beşinci kez İstanbul’a gelerek hayranlarıyla buluşmaktan mutluluk duyduklarını belirtti. Demaio, 2023 yılının Türkiye için büyük bir önem taşıdığına değinerek “Bu yıl Cumhuriyetinizin 100'üncü yılı. Ulu Önder Atatürk'ün sizlere mirası kutlu ve mutlu olsun. Türkiye'deki en güçlü fanlar olduğunuz için teşekkür ederim" dedi.

manowa.jpg

mi.jpg

mm.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler