Konyaaltı'nın doğası ile sanat bir araya geldi

Konyaaltı'nın doğası ile sanat bir araya geldi

'Trio Patara’ ile Konyaaltı Belediyesi’nin ortak çalışmasıyla yapılan video çekimler, 3 dakika 40 saniyelik kısa film haline getirildi.

Antalya Devlet Senfoni Orkestrası'ndan flüt sanatçısı Doç. Dr. Lelya Bayramoğulları ile arp sanatçısı Aslıhan Güngör ve Antalya Devlet Opera ve Balesi'den Soprano Nurdan Küçükekmekçi'nin bir araya geldiği 'Trio Patara’ ile Konyaaltı Belediyesi’nin ortak çalışmasıyla yapılan video çekimlerin görüntüleri, 3 dakika 40 saniyelik kısa film oldu.

BİZİM İÇİN BÜYÜLEYİCİYDİ

Hazırlanan kısa filmin ilçenin tanıtımında kullanılacağını belirten Antalya Devlet Senfoni Orkestrası'ndan arp sanatçısı Aslıhan Güngör, “Bizim için harika bir deneyimdi. Tünektepe’de gün doğumunda çalmak büyüleyiciydi. Doyran Göleti’nde bambaşa bir ambianstı. Rüzgarlı dans ettik adeta" dedi.

konyaaltinin-dogasi-ile-sanat-bir-araya-geldi.jpg

KONYAALTI'NIN TARİHİ DOKUSU

Roma Hamamı’nın ise şehrin ortasında gizli bir cennet olduğunu olduğunu söyleyen Güngör, “Tarihin dokusu karşısında derin duygular besliyor hissediyor insan. Bizim grubumuzun dokusu da tarih ve doğadan geliyor zaten" şeklinde konuştu.

Konyaaltı Belediyesi’nin sanata ve sanatçıya verdiği önem ve birlikte bir hayali gerçekleştirmenin kendileri için çok değerli olduğunu kaydeden Güngör, Antalya tanıtımı için her zaman destek vermeye hazır olduklarını da sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler