Karantina günlerinde sanat

Karantina günlerinde sanat

Antalya'nın önde gelen sanat eğitim kurumlarından FHC Sahne Sanatları Akademisi, kuruluşunun dokuzuncu yılını kutluyor. Pandemi dönemine gönderme yapan etkinlik, 'Karantina günlerinde sanat' ismiyle seyirci karşısına çıkacak.

Dans, müzik ve tiyatroyu tek çatı altında toplayarak 2011'de kapılarını açan FHC Akademi, dokuz yıldır geleneksel olarak sahnelediği kuruluş yılı gala gösterisini bu yıl da gerçekleştirecek. Pandemi dönemine gönderme yapan etkinlik, 'Karantina günlerinde sanat' ismiyle seyirci karşısına çıkacak.

Her yıl olduğu gibi yine iki perde halinde sahnelenecek gösteri hakkında bilgi veren genel sanat yönetmeni ve akademi kurucusu Fatih Haktan Coşkun "Tüm dünya ve ülkemizde etkisi yoğun şekilde hissedilen virüs salgını sebebiyle çoğu insan iç motivasyonu ve yaşam enerjisini kaybetti. Bu negatif enerjiyi bir nebze de olsa pozitife çevirebilmek adına sanatın gücünden destek alarak bu yıl da perdemizi açıyoruz. Çünkü sanat her zaman yapıcıdır ve ruha şifadır" dedi.

GÖSTERİ 18 ARALIK'TA

Muratpaşa Belediyesi'nin katkılarıyla Covid-19 tedbirleri kapsamında gerçekleşecek gösteri, 18 Aralık Cuma günü Türkan Şoray Kültür Merkezi'nde sahnelenecek.

antalyanin-onde-gelen-sanat-egitim-kurumlarindan-fhc-sahne-sanatlari-akademisi-kurulusunun-dokuzuncu-yilini-kutluyor-pandemi-donemine-gonderme-yapan-etkinlik-karantina-gunlerinde-sanat-ismiyle-seyirci-karsisina-cikacak.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler