Kahramanmaraş'ta 4. Uluslararası Şiir ve Edebiyat Günleri Düzenlenecek

Kahramanmaraş'ta 4. Uluslararası Şiir ve Edebiyat Günleri Düzenlenecek

Türk edebiyatına yön veren birçok şair ve yazarın yetiştiği Kahramanmaraş'ta, 4. Uluslararası Şiir ve Edebiyat Günleri düzenlenecek. Kahramanmaraş...

Türk edebiyatına yön veren birçok şair ve yazarın yetiştiği Kahramanmaraş'ta, 4. Uluslararası Şiir ve Edebiyat Günleri düzenlenecek.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, "Yedi Güzel Adam" olarak bilinen Cahit Zarifoğlu, Erdem Bayazıt, Rasim Özdenören, Nuri Pakdil, Mehmet Akif İnan, Alaeddin Özdenören ile Ali Kutlay'ın yollarının kesiştiği kentin edebiyattaki başarısını uluslararası alanda duyurabilmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Bu kapsamda 2-10 Aralık tarihleri arasında "Edebiyat İyileştirir" mottosuyla "Kahramanmaraş 4. Uluslararası Şiir ve Edebiyat Günleri" düzenlenecek.

Türkiye'nin yanı sıra birçok ülkeden yazar ve şairin katılması beklenen program kapsamında kentin edebiyat ile kültürel hafızasının ve bu alanda yetiştirdiği önemli isimlerinin dünyaya duyurulması amaçlanıyor.

Çeşitli etkinlik ve aktivitelerin düzenleneceği organizasyon, 2 Aralık Cumartesi günü Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde düzenlenecek açılış programıyla edebiyat severlerle buluşacak.

AA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler