İzleyici Merak Ediyordu: Fallout Dizisi Çıkış Tarihi Sonunda Belli Oldu!

İzleyici Merak Ediyordu: Fallout Dizisi Çıkış Tarihi Sonunda Belli Oldu!

Dizi severlerin merakla beklediği haber geldi. Fallout evreninde geçen ve Amazon tarafından geliştirilen dizi, çok yakında yayınlanacak. İşte çıkış tarihi!

Amazon Prime Video, popüler video oyunu serisinden uyarlanan kıyamet sonrası drama dizisi "Fallout"un çıkış tarihini açıkladı. Başrolünde Walton Goggins'in yer aldığı dizi, gelecekte, kıyamet sonrası bir Los Angeles'ta geçiyor.

Vatandaşlar, nükleer imhadan sonra kendilerini radyasyondan, mutantlardan ve haydutlardan korumak için yeraltı sığınaklarında yaşamak zorunda kalıyor. Hikaye, video oyunlarında öne çıkan bir ortam olan Vault 33'te başlıyor. "Fallout" gösterisi de oyunların resmi kanonunda yer alacak.

FALLOUT DİZİSİ NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Amazon Prime, "Fallout" 12 Nisan 2024'te prömiyer yapacağını duyurdu. Haber, 23 Ekim Pazartesi günü açıklandı. oyunu serisi "Fallout"un televizyon uyarlaması için merakla beklenen çıkış tarihi artık resmileşti. 12 Nisan 2024'te piyasaya sürülmesi gereken dizi, oyun topluluğu içindeki çok ünlü "Fallout Day"de ortaya çıktı.

Fallout video oyunu serisi, Bethesda'nın şimdiye kadar yaptığı en iyi ve en ilgili serilerden biri haline geldi. Interplay'in orijinal 1997 Fallout oyunundan çevrimiçi çok oyunculu oyun insanlıklarında değişen çok sayıda farklı karakter gösterdi.

FALLOUT NEREDE İZLENECEK?

2024 yılında izleyici ile buluşacak olan Fallout, dijital ortamda izlenebilecek. Oyun, bunun için Amazon Prime ile anlaştı. Prime Video, 24 nisan 2024 tarihinden itibaren Fallout dizisini yayınlayacak. Aktif üye olanlar ve yeni üyelik işlemi tamamlayan kullanıcılar, merakla beklenen diziyi izleyebilecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler