“İstanbul İçin Son Çağrı” Ne Zaman Yayınlanacak? Fragman Yayınlandı Mı?

“İstanbul İçin Son Çağrı” Ne Zaman Yayınlanacak? Fragman Yayınlandı Mı?

Yüzlerce kişinin merak ettiği “İstanbul İçin Son Çağrı” filminin çıkış tarihi netleşti. Netflix üzerinden yayınlanacak olan film ne zaman izlenebilecek? Filmin fragmanı yayınlandı mı? Tüm detaylar haberimizde…

Yıllar sonra Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ ikilisi, kameraların karşısına çıkıyor. İkili, Netflix yapımı bir filmde izleyiciyle buluşacak. Filmin yönetmen koltuğunda ise Gönenç Uyanık oturuyor.

İSTANBUL İÇİN SON ÇAĞRI NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Netflix yapımı Türk filmi, tüm dünya ile aynı anda yayında olacak. Online dizi, film izleme platformu “İstanbul İçin Son Çağrı” filmini 24 Kasım’da izleyicinin beğenisine sunacak. Türkiye ile beraber diğer ülkelerde de filme erişim sağlanacak.

kivanc-tatlitug.png

FRAGMAN YAYINLANDI MI?

Özellikle de Türk izleyicisi fragman yayınlanıp yayınlanmadığını merak ediyor. Bu konu hakkında Netflix, kısa bir tarih duyurusu paylaştı. Youtube üzerinden paylaşılan içerikte 24 Kasım yayınlanma tarihine vurgu yapıldı. Ancak filmin içinde kısa bir kesitte yer aldı.

beren-saat.png

FİLMİN ANA KONUSU

Yapımcılığını OGM Pictures’in üstlendiği ve senaryosunu Nuran Evren Şit’in kaleme aldığı filmin konusu da birçok kişi tarafından merak ediliyor. Mehmet ve Serin rollerini canlandıran Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat, İstanbul’daki hayatlarından uzak bir yerde yaşıyor.

Mehmet ve Serin, İstanbul’dan kilometrelerce uzaklıkta New York havaalanında karşılaşıyor. Tesadüfe karşılaşan ikili, birbirlerine karşı sevgi besliyor. Ancak evli olan iki çiftin inanılmaz heyecan dolu bir hikayesi ortaya çıkıyor.

netflix.jpg

NETFLİX GÜNCEL ABONELİK ÜCRETLERİ NE KADAR?

“İstanbul İçin Son Çağrı” filmini ve daha fazlasını izlemek isteyen kullanıcı için güncel Netflix fiyatları ise birçok kişi tarafından merak ediliyor. Yerli ve yabancı birçok içeriğin yer aldığı Netflix zengin içerikleriyle kullanıcının karşısına çıkıyor. Sıfırdan yeni abone olacaklar için ücretlendirme ise şu şekilde yapılıyor;

  • Temel Plan: 99,99 TL (AYLIK)
  • Standart Plan: 149,99 TL (AYLIK)
  • Özel Plan: 199,99 TL (AYLIK)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler