İnci Taneleri'nin Cihan'ı Kubilay Aka Kimdir?

İnci Taneleri'nin Cihan'ı Kubilay Aka Kimdir?

Birçok kişinin severek izlediği İnci Taneleri dizisinin Cihan'ı kimdir? Ünlü oyuncu hakkında tüm merak edilenler haberimizde...

Kubilay Aka kimdir, ne zaman ve nerede doğdu? İnci tanelerinde hangi role hayat veriyor? İşte detaylar...

KUBİLAY AKA KİMDİR?

Kubilay Aka, "Hayat Şarkısı" ve "Savaşçı" gibi dizilerde rol aldıktan sonra "İnci Taneleri" dizisindeki performansıyla dikkatleri üzerine çekti. Genç yaşına rağmen gösterdiği oyunculuk yeteneği ile izleyicilerden olumlu tepkiler aldı. Kubilay Aka, genç ve başarılı bir oyuncu olarak Türk televizyon dünyasında kendine sağlam bir yer edinmiştir.

Genç yetenek Kubilay Aka, 12 Nisan 1995 tarihinde İstanbul'da doğdu. Eğitimine Eskişehir Anadolu Üniversitesi'nde Havaalanı Yönetim bölümünde devam eden Aka, bu alandaki başarılarıyla dikkat çekti. Havaalanında çalışırken menajeri Ufuk Ergin ile tanışması, onun oyunculuk yolculuğunu başlatan önemli bir dönem oldu.

2016-2018 yılları arasında Kanal D'de yayımlanan 'Vatanım Sensin' dizisinde Ali Kemal karakterine hayat veren Kubilay Aka, izleyicilerden tam not aldı. Genç yaşına rağmen televizyon dünyasında kendine sağlam bir yer edinen Aka, başarı grafiğini yükseltti.

Oyuncu Kubilay Aka, Türkiye'nin sevilen dizilerinden "Çukur"da 4 sezon boyunca Celasun karakterine hayat verdi. 2018 yılında romantik komedi filmi "Aşk Bu Mu?"nda Afra Saraçoğlu ile başrolü paylaşarak sinema dünyasındaki yeteneğini gösterdi.

Netflix'in 2020 yapımı gençlik dizisi "Aşk 101"de Kerem karakterini başarıyla canlandıran Aka, bu kez genç izleyicilerle buluştu. 2021 yılında "Cam Tavanlar" dizisinde Bensu Soral ile birlikte başrolde yer aldı, izleyicileri etkileyici performansıyla kendine hayran bıraktı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler