House of the Dragon 2. Sezon Başladı: Dizi Nereden İzlenebilir?

House of the Dragon 2. Sezon Başladı: Dizi Nereden İzlenebilir?

Çok merak edilen dizi 2. sezonuyla birlikte hızlı bir giriş yaptı. Amerika ile aynı anda Türkiye’de de izlenebilecek olan House of the Dragon, ikinci sezonuyla dolu dolu geliyor. İşte detaylar…

Westeros dünyasında, Targaryen adı tarihsel olarak tüm dünyaya ağırlık ve güç taşımıştır. House of the Dragon Pazar gecesi ilk sezonu için geri döndüğünde aileyi karmakarışık bulundu.

HBO’nun yayınladığı dizide yeşil ve siyah takım arasında yaklaşan savaşı körüklemek için olaylar dikkat çekiyor. King's Landing ve Dragonstone'u tekrar ziyaret ederken, Dance of the Dragons ve Iron Throne savaşında önemli roller oynayacak yeni karakterlerden oluşuyor.

ekran-resmi-2024-06-18-15-30-56.png

KUZEYDE KIŞ GELİYOR

Kıyı şeridi, dağlar, tepeler ve Kuzey'deki taş bir kale topraklarına doğru ormandan süzülen bir kuşun tepeden görüntüsü. Bir anlatıcı, görev ve fedakarlığın anlamını ve Kuzey'in ilk insanların günlerinden beri Yedi Krallık nasıl büyük bir görev borçlu olduğunu açıklıyor.

Eskiden beri, "Soğuğa ve karanlığa karşı koruyucu olarak durduk." Bu Gece Nöbetçileri. Atası Kral Torrhen Stark yönetiminde, her 10 erkekten biri saati güçlendirmek için seçilecekti. Kuzey'e hizmet edenler için bir onur ve görevdir. Kuzey hazır durmalı, kış gelirken, diye uyarıyor.

ekran-resmi-2024-06-18-15-31-16.png

DRAGONSTONE'DA KEDER VE ÖFKE

Jacaerys uzakta ama evde bir şeyler oluyor. Bir ejderha Dragonstone'a iner; bu Rhaena. Daemon, Vhagar'ı öldürmeye hazır ve Rhaena'yı onunla ikiye katlamaya ikna etmeye çalışıyor. "Bir oğul için bir oğul," diyor.

Rhaena ona intikamcı dürtüyle hareket etmemesini tavsiye eder. Daemon, eğer dürtüsel hareket etseydi, Aegon ve onun çizgisini, o ve ejderhasının taç giyme töreni sırasında yerde patladığı ve hepsini kızartmayı reddettiği 1. sezon finali anına atıfta bulunarak bitireceğini söyledi.

ekran-resmi-2024-06-18-15-32-13.png

DİZİ NEREDEN İZLENİR?

House of the Dragon 2. sezon Türkiye’de de izlenebiliyor. beIN media’ya ait platformlarda 2. sezon takip edilebilir. Diğer bazı online video platformlarında izlemek mümkündür.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler