Geçen Ay Gösterime Giren "Oppenheimer" Filmi İçin Cillian Murphy'den Dikkat Çeken Açıklama!

Geçen Ay Gösterime Giren "Oppenheimer" Filmi İçin Cillian Murphy'den Dikkat Çeken Açıklama!

Geçen ay gösterime giren "Oppenheimer" filmi için filmin başrol oyuncusu Cillian Murphy'den açıklama geldi. Murphy, Christopher Nolan filmlerinde silinmiş sahnenin olmadığını söyledi.

Amerikalı fizikçi Julius Robert Oppenheimer'ın yaşamını konu lan Christopher Nolan filmi "Oppenheimer", vizyona girdiği günden beri büyük bir ilgi görmeye devam ediyor. Ünlü oyuncular Robert Downey Jr. ve Matt Damon gibi isimlerin yer aldığı filmde, Robert Oppenheimer karakterine hayat veren Cillian Murphy, röportajında filmin içerisinde silinmiş sahnelerin veya yönetmen kurgusunun olmayacağını açıkladı. Bu açıklama, filmle ilgili merak uyandıran detaylar hakkında izleyicilere net bir perspektif sunuyor.

noll.jpg

MURPHY "OPPENHEİMER FİLMİNDE İSTİSNA YOK"

Oppenheimer filminde istisna olmadığını belirten Murphy, "Christopher Nolan filmlerinde silinmiş sahne yoktur" dedi. Ayrıca, "Bu yüzden onun filmlerinde DVD ekstraları yok çünkü senaryo filmin ta kendisi. Sonunda ne olacağını tam olarak biliyor. Hikayeyi değiştirmek için senaryoyla oynamıyor. Film bu" sözleriyle istisna olmadığını belirtti. 

Paul Schrader ve Oliver Stone tarafından büyük övgüler alan filmde, Stone, "çok katmanlı ve büyüleyici" ifadelerini kullandı. Schrader ise, "Nolan hayranı değilim ama bu yıl sinemalarda tek bir film izleyecekseniz o da Oppenheimer olmalı. Bu yüzyılın en iyi, en önemli filmi" dedi. 

oppe.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler