Eurovision Şarkı Yarışmasında Birinci 'The Code' Adlı Şarkıyla İsviçre Oldu

Eurovision Şarkı Yarışmasında Birinci 'The Code' Adlı Şarkıyla İsviçre Oldu

İsveç'in Malmö kentinde düzenlenen Eurovision Şarkı Yarışması, müzikseverleri büyüleyen bir atmosfere sahne oldu. Yarışmanın kazananı ise İsviçreli şarkıcı Nemo oldu.

"The Code" adlı şarkısıyla sahneye çıkan İsviçreli şarkıcı Nemo, izleyicilerden ve jüriden büyük beğeni topladı. Performansıyla adından söz ettiren Nemo, büyük ödülü İsviçre'ye getirmeyi başardı. Yarışmanın finalinde etkileyici bir performans sergileyen Nemo, birinciliği kazandı.

2024 EUROVİSİON BİRİNCİSİ İSVİÇRE OLDU

İsveç'in Malmö kentinde düzenlenen 68'inci Eurovision Şarkı Yarışması heyecan dolu bir finalle sona erdi. Oylama aşamasında nefesler tutulurken, sonuçlar açıklandı ve kazanan belli oldu.

screenshot-20240512-0220482.png

BİRİNCİLİĞİ "THE CODE" ALDI

"The Code" adlı şarkısıyla İsviçre'yi temsil eden Nemo, büyük bir zafer elde ederek Eurovision Şarkı Yarışması'nı kazandı. Ülkelerden gelen puanlar ve halk oylamasıyla belirlenen sonuçlara göre, Nemo 547 puanla birinci oldu. Onu 453 puanla Hırvatistan, 445 puanla Ukrayna ve 445 puanla Fransa takip etti.

Öte yandan, hiçbir ülkeden puan alamayan ancak halk oylamasında 323 puan toplayan İsrail, yarışmayı 375 puanla 5'inci sırada tamamladı.

eurovision-sarki-yarismasi-finali-nde-isvicre-17319118-6914-m.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler