Erkam Aydar'dan muhteşem performans

Erkam Aydar'dan muhteşem performans

O Ses Türkiye yarışmasıyla tanınan sanatçı Erkam Aydar, Güneş Restoran'da sevenleriyle bir araya geldi. Sanatçı, sahne performansı ve sesiyle gecede, dinleyenlerden tam not aldı.

O Ses Türkiye yarışmasında yarı finale çıkarak Türkiye’de büyük beğeni toplayan Erkam Aydar, her Cuma ve Cumartesi günleri olduğu gibi dün de Antalya Konyaaltı'nda bulunan Güneş Restoran'da sevenleriyle bir arada geldi. Sahne performansı ve sesiyle hayranlarına unutulmaz bir gece yaşatan Erkam Aydar dinleyicilerinden tam not aldı.

Sanatçı Erkam Aydar sosyal medyadan yaptığı paylaşım da “Dün akşam bana eşlik eden yalnız bırakmayan tüm dostlarıma arkadaşlarıma ve misafirlerime ne kadar teşekkür etsem az biliyorum. Sağolun hep varolun Cuma & Cumartesi @gunesrestorant tekrar buluşacağız Sevgi ve saygılarımla” mesajını yayımladı.

TÜRKİYE’NİN HER YERİNDE TERCİH EDİLİYOR

Sevenleri tarafından canlı performansı beğeniyle izlenen Erkam Aydar, başta Antalya olmak üzere Türkiye’nin birçok yerinde en çok tercih edilen sanatçıların başında geliyor. Aydar, geniş repertuvarı ve eğlenceli sohbetiyle dinleyenlerine keyifli bir gece yaşatıyor. Sahneye çıktığı etkinlik mekânlarını dolduran Erkam Aydar, sevenleri tarafından ilgi ile takip ediliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler