Duygularını Şiirlere Döktü

Duygularını Şiirlere Döktü

DEMRELİ şair ve yazar emekli öğretmen Zekiye Yüksel'in yeni şiir kitabı okurları ile buluştu. Yüksel'in "Ağrının Üç Hali" adıyla okurlarla buluşan yeni kitabı, şiir dalındaki üçüncü, toplamdaki dördüncü kitabı oldu.

Demreli şair, yazar ve emekli edebiyat öğretmeni Zekiye Yüksel'in üçüncü şiir kitabı, "Ağrının Üç Hali" adıyla şiir severlerle buluştu. Yüksel'in yeni şiir kitabında, şairin 94 yeni şiir yer alıyor. 144 sayfadan oluşan kitap ilk olarak 1000 adet basıldı.

Zekiye Yüksel, "Yeni şiir kitabımda yer alan 94 şiirin tamamı insan odaklı. İnsana özgü ayrılık, özlem, ölüm, bir kadına kıyma, kadına şiddette, savaşa, adaletsizliğe, eşitsizliğe, vicdansızlığa, haksızlığa ve hukuksuzluğa itiraz konu ediliyor. Doğanın ve kadının kırımına, kıyımına isyan ediliyor. Tamamı toplumsal şiirlerden oluşuyor. Okurun yorulmadan okuyacağı, kendini bulacağı şiirler. Şiir severleri kitabımı okumaya davet etmek istiyorum" dedi.

Yazar Yüksel'in daha önce yazdığı "Barış Koyduk Adını" ve "Hasret Gözlerimde Mavi" adlı iki şiir kitabı ile 2002-2006 yılları arasında Suudi Arabistan'daki Uluslararası Türk Okulu'nda Türkçe öğretmeni olarak görev yaptığı 4 yıldaki anılarını anlattığı "Şeriat Ülkesinde Kadın Olmak" adlı kitabı da bulunuyor.

Duygularını Şiirlere Döktü

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler