Dünyaca Ünlü R&B Yıldızı Jason Derulo Türkiye'ye Geliyor

Dünyaca Ünlü R&B Yıldızı Jason Derulo Türkiye'ye Geliyor

Jason Derulo, 12 Ağustos'ta İstanbul'da müzikseverlerle buluşuyor. Bu unutulmaz konserin detaylarını ve bilet bilgilerini keşfedin. Detaylar haberimizde!

Jason Derulo, 12 Ağustos'ta İstanbul'da müzikseverlerle buluşuyor. Bu unutulmaz konserin detaylarını ve bilet bilgilerini keşfedin.

JASON DERULO İSTANBUL FESTİVALİ'NDE SAHNE ALACAK

Pop müziğin dünya çapında sevilen ismi Jason Derulo, 12 Ağustos'ta İstanbul Festivali'nde sahne alacak. Konser, İstanbul Festivali'nin en heyecanla beklenen etkinliklerinden biri olarak dikkat çekiyor. Müzikseverler, bu muhteşem gece için hazırlıklara başladı bile.

jason-derulo-istanbul-festivalinde-sahne-alacak.jpg

ETKİNLİK DETAYLARI

  • Tarih: 12 Ağustos Pazartesi
  • Kapı Açılışı: 16:00
  • Konser Başlangıcı: 22:00
  • Yer: Festival Park Yenikapı / İstanbul

BİLET KATEGORİLERİ VE FİYATLARI

Jason Derulo konseri için biletler çeşitli kategorilerde satışa sunulmuştur. Her bütçeye uygun bilet seçenekleri ile müzikseverler bu unutulmaz geceye katılabilirler.

  1. Giriş Bileti: 700.00 TL
  2. Giriş Bileti + Hupalupa Go: 900.00 TL
  3. Sahne Önü: 1250.00 TL
  4. Golden Circle: 5850.00 TL

ETKİNLİK ALANI

Festival Park Yenikapı'da gerçekleşecek olan konserde, ziyaretçiler için birçok aktivite alanı da yer alacak. Genç sahne, espor alanı, çocuk atölyeleri ve yiyecek alanları gibi çeşitli etkinlik alanları müzikseverlere keyifli anlar yaşatacak.

BİLET SATIN ALMA

Jason Derulo konseri biletleri Bubilet üzerinden satışa sunulmuştur. Biletlerinizi erkenden alarak, bu müzik şöleninde yerinizi garantileyebilirsiniz.

jason-derulo-istanbul-festivali-11208.png

İSTANBUL FESTİVALİ'NDE BAŞKA NELER VAR?

İstanbul Festivali, sadece Jason Derulo konseri ile sınırlı değil. Festival boyunca çeşitli etkinlikler ve gösteriler düzenlenecek. Basketbol alanları, çocuklar için atölyeler, espor alanları ve daha fazlası katılımcıları bekliyor. Ayrıca, lezzetli yemeklerin sunulduğu yiyecek alanları da festivalin keyfini artıracak.

Jason Derulo'nun İstanbul Festivali'nde vereceği konser, müzikseverler için unutulmaz bir deneyim olacak. 12 Ağustos'ta Festival Park Yenikapı'da gerçekleşecek bu etkinlikte yerinizi almak için biletlerinizi hemen satın alın ve müziğin tadını çıkarın.

antalyahaber.tv

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler