Dokumapark'ta Sanat Coşkusu

Dokumapark'ta Sanat Coşkusu

ANTALYALI ressamlar, DokumaPark'ta 2 gün süren "Resim Çalıştayı'nda buluştu. Park rengârenk sanat eserleriyle renklendi.

Kepez Belediyesi'nin desteği, ressam Ahmet Korkmaz'ın küratörlüğünde gerçekleşen "Resim Çalıştayı'na 32 ressam katıldı. Çalıştaya sanatseverlerin ilgisi oldukça yoğun oldu. Parkı gezen çocuklar, gençler, yetişkinler ressamların tuvallere yağlıboya, akrilik boya ve suluboya ile yansıttıkları farklı konulardaki resim çalışmalarını büyük bir heyecan ve hayranlıkla izledi.

SANATSEVERLER DE BOYADI

Ressamlar zaman, zaman da fırçalarını sanatseverlere teslim etti, gözetimlerinde tuvalleri boyattı. Birçok çocukta tuvallerin başına geçti, ellerine boya paleti ve fırça aldı, ressam ağabey ve ablalarının yardımıyla çizim ve boyama çalışması yaptı. İki günün sonunda farklı teknik ve konularda üretilen tablolar, aynı yerde sergilenmek üzere küratör Ahmet Korkmaz'a teslim edildi.

AMACIMIZ SANATI SEVDİRMEK

Ressam Ahmet Korkmaz, DokumaPark'a ilki gerçekleşen "Resim Çalıştayı'nın geleneksel hale getirilip her yıl tekrarlanacağını belirtti. Korkmaz, "Amacımız, sanatın her dalını park ve bahçelere taşımak, sanatseverlerle buluşturmak, resim, heykel, seramik, geleneksel el sanatları dallarına ilgiyi artırmak, Antalya'nın turizmden sonra bir sanat şehri olarak ta anılmasına katkı sunmak" dedi.

Dokumapark'ta Sanat Coşkusu

Dokumapark'ta Sanat Coşkusu

Dokumapark'ta Sanat Coşkusu

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler