'cameratalia' Antalya'yı Temsil Edecek

'cameratalia' Antalya'yı Temsil Edecek

DÜNYA şehri Antalya'yı ve ülkemizi ulusal-uluslararası konserlerde temsil etmek amacıyla iddialı bir şekilde kurulan "Cameratalia Klasik Müzik Topluluğu" çalışmalarına başladı.

Keman sanatçısı Can Özhan'ın öncülüğünde, tarihi Kaleiçi Semti'nde 2019 yılında "Konak Konserleri'nin başlatıldığı Kağuçuk Otel bünyesindeki "Re22 Kültür ve Sanat Evi'nde günler süren kuruluş hazırlıkları tamamlanan "Cameratalia'nın dünya çapında tanıtımı amacıyla fotoğraf ve video çekimleri de yapıldı.

10 SANATÇI GÖREV ALDI

Ulusal ve uluslararası konserlerle Antalya'yı ve ülkemizi tanıtacak olan "Cameratalia Klasik Müzik Topluluğu" keman sanatçıları Can Özhan, Fahrettin Arda, Eren Kuştan, Elvan Şekercioğlu, Sonat Coşkuner, viyola sanatçıları Sonat Serbest, Sevinç, Duran Yalaz, Pınar İnan, viyolonsel sanatçısı Pelin Baysal Ateşok, kontrabas sanatçısı Kadir Keskin'nden oluştu.

GRUBA "RE22" DESTEK VERDİ

'Re22 Kültür ve Sanat Evi'nin kurucusu ve "Konak Konserleri'nin yaratıcısı Rengin Ekmekcioğlu,"Antalya'da sanatın sürdürülebilirliğine katkıda bulunmak, sanatı ve sanatçıyı desteklemek adına kurulan ve sosyal sorumluluk projesi olan "Re22 Kültür Sanat Evi" olarak, hedefi bir dünya müzik topluluğu olmak olan Cameratalia Klasik Müzik Topluluğu'nun sponsoru olmaktan onur duyduk" dedi.

Topluluğun kurucusu Can Özhan ise Cameratalia'nın, barok döneminden günümüz bestecilerine kadar uzanan geniş yelpaze ve renkli repertuarıyla ülkemizi ve kültür-sanatın beşiği Antalya'yı klasik müzik alanında uluslararası düzeyde temsil etme misyonunu benimsediğine vurgu yaptı. Özhan, "Cameratalia Klasik Müzik Topluluğu'nun kadrosunun Antalya'nın önemli sanatçılarından oluştuğunun da altını çizdi.

'cameratalia' Antalya'yı Temsil Edecek

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler