Büyükşehir'den Küba ve Che öyküleri

Büyükşehir'den Küba ve Che öyküleri

Büyükşehir Belediyesi'nin yaz etkinlikleri kapsamında Dr. Erözgen, 'Fotoğraflar ile Küba ve Che Öyküsü' gezi sunumu yaptı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin yaz etkinlikleri kapsamında Dr. Çağlar Erözgen, 'Fotoğraflar ile Küba ve Che Öyküsü' gezi sunumu yaptı. Erözgen, kendi fotoğrafları ile katılımcıları Küba sokaklarında adeta yolculuğa çıkardı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Oyuncak Müzesi'nin müzik, belgesel gösterimi, gezi-sunum gibi alanlarda uzman kişilerin katılımı gerçekleştirdiği yaz etkinlikleri sürüyor. Kaleiçi Yat Limanı Açıkhava Tiyatrosu'nda saat 21.00'de gerçekleştirilen Yaz Etkinlikleri kapsamında Dr. Çağlar Erözgen 'Fotoğraflar ile Küba ve Che Öyküsü'nü anlattı.

"GERÇEKÇİ OL, İMKANSIZI İSTE"
Dr. Çağlar Erözgen'in fotoğrafları ve anıları ile 'Gerçekçi ol, imkansızı iste' diyen Che Guevara'nın Küba'sına yolculuk edildi. Birbirinden ilginç hikayeler ve görsellerle dolu gezi ve sunum, izleyenlerden olumlu geri dönüşler aldı. Ayrıca sunuma katılan Antalyalılar, Küba sokaklarını yakından tanıyıp, Che'nin hayatını dinleme fırsatı buldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler