Better Call Saul: Emmy Ödülleri’ne 53 Kere Aday Olup, Kazanmayan Tek Dizi Oldu!

Better Call Saul: Emmy Ödülleri’ne 53 Kere Aday Olup, Kazanmayan Tek Dizi Oldu!

İzleyiciden tam not alan Better Call Saul dizisi, Emmy’de bir türlü istediği başarıyı yakalayamadı. Adaylığı sürekli açıklanan dizi bu alanda da rekor kırdı. Karara diziyi sevenler ise çok tepkili…

Succession, The Bear ve Beef, Pazartesi gecesi Emmy Ödülleri’nde en çok başarı sağlayan yapımlar oldu. Ancak, Better Call Saul'un oyuncu kadrosu ve ekibi Los Angeles'taki düzenlenen törende eli boş döndü.

En İyi Drama Dizisi de dahil olmak üzere toplam 53 Emmy Ödülleri’ne aday gösterilen Better Call Saul, tek bir galibiyet alamadı. Bu sürpriz olay büyük yankı uyandırdı.

53 KERE ADAY OLUP ÖDÜL ALAMAYAN İLK DİZİ

Eleştirmenlerce beğenilen Breaking Bad’in öncesini anlatan Better Call Saul büyük şok yaşadı. En İyi Drama Dizisi, Saul Goodman rolünde Bob Odenkirk'in Başrol Oyuncusu, Kim Wexler rolünde Rhea Seehorn'un Yardımcı Oyuncu, Resim Düzenleme, Kısa Form Komedi - Dram kategorisinde En İyi Senaryo da dahil olmak üzere birçok ödüle aday gösterildi. Fakat ödüllerinden hiçbirini alamadı.

Emmy’de beklediğini bulamayan Better Call Saul, başka ödül aldı. Geçen yıl, hem Eleştirmenlerin Sçзimi Ödülleri’nde hem de Altın Küre Ödülleri’nde en iyi drama dizisi ve en iyi erkek oyuncu ödülünü kazandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler