Antalya Film Forum'a Netflix'ten Destek!

Antalya Film Forum'a Netflix'ten Destek!

60. Antalya Altın Portakal Film Festivali kapsamında gerçekleşecek olan 10. Antalya Film Forum etkinliğine Netflix bu yıl da destek veriyor.

60. Antalya Altın Portakal Film Festivali kapsamında bu yıl 8-10 Ekim tarihleri arasında fiziki, 10-12 Ekim tarihleri arasında da çevrimiçi devam edecek olan 10. Antalya Film Forum'a geçen sene başlayan Netflix desteği bu senede sürüyor. 

NETFLİX'TEN YARATICILIĞA DESTEK 

Bu yılki etkinlikte, ana ödülün yanı sıra Forum'un Kurmaca Work-in-Progress Platformu'nda seçilecek bir projeye de 150 bin TL değerinde bir ödül sunulacağı belirtildi. Bu, yetenekli yapımcıların ve senaristlerin projelerini gerçeğe dönüştürme fırsatını elde etmeleri için bir adım olacak. Başvuruların bugün açılmasıyla, Türkiye'nin yaratıcı zihinlerinin projelerini tanıtmak için büyük bir fırsat sunuyor. Netflix, dünya çapında izleyici kitlesine ulaşan bir platform olarak, yerel içeriklere olan ilgisini her geçen gün arttırıyor. Dizi/Kısa Dizi Pitching platformu için başvurular bugün açıldı. 

MUHİTTİN BÖCEK: NETFLİX'İN ÜLKEMİZDE İŞ BİRLİĞİ YAPTIĞI İLK FESTİVAL OLDUK

Başvuruların açılmasıyla, yaratıcı fikirler ve eşsiz hikayeler değerlendirilecek. Netflix'in bu önemli girişimi, Türkiye sinemasının daha da ileriye taşınmasına ve uluslararası alanda daha fazla başarıya ulaşmasına olanak sağlayacak. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Festival Başkanı Muhittin Böcek, "Festivalimizin ortak yapım marketi ve proje geliştirme platformu Antalya Film Forum ile geçen yıl Türkiye’de bir ilke daha imza atmış ve Netflix’in ülkemizde iş birliği yaptığı ilk festival olmuştuk. Bu ortak çalışmayı bu yıl daha da güçlenerek devam ettirmekten ve dizi sektörünü zenginleştirmek için adımlarımızı birlikte atmaktan büyük mutluluk duyuyoruz" dedi. 

NETFLİX'TEN 150 BİN TL ÖDÜL!

Antalya Film Forum'a destek veren Netflix, sadece Dizi/Kısa Dizi Pitching platformu ile sınırlamıyor. Kurmaca work-in-progress Platformunda seçilecek projeye 150 Bin TL verilecek. Başvuru tarihleri ise platform için 9 Ağustos, en geç 11 Eylül duyurulacak. 60. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde idari direktör görevindeAv. Cansel Tuncer, Sanat Yönetmenliğini Başak Emre, Yönetmenliğini Dr. Ahmet Boyacıoğlu, Antalya Film Forum Direktörlüğünü Pınar Evrenosoğlu ile Armağan Lale üstleniyor. Netflix tarafından verilecek ana ödül dışında diğer ödüllerde ilerleyen günlerde açıklanacak. 

ava.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler