Antalya, 19 Mayıs Kutlamalarında Gülşen'le Coştu!

Antalya, 19 Mayıs Kutlamalarında Gülşen'le Coştu!

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’na özel verilen konserde Antalya halkı Gülşen’le coştu. Pop müziğin önemli sanatçılarından biri olan Gülşen, sevilen parçalarını Antalya halkı için söyledi.

Cumhuriyet Meydanı’nda sahne alan Gülşen, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda düzenlenen Fener Alayından sonra 10 binlerce Antalyalı ile birlikte şarkılarını seslendirdi. Antalya halkının davetli olduğu Cumhuriyet Meydanında gerçekleşen konserde halk, dev Türk bayrağını omuzlarında taşıdı. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ise "Her zaman olduğu gibi birlikte mücadele edeceğiz, birlikte başaracağız. Çünkü biz gençlerle güçlüyüz!" dedi.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a ayak basarak Kurtuluş Savaşını başlatmış olduğu 19 Mayıs 1919’un 104. Yıldönümü büyük bir coşkuyla kutlandı. Etkinlikler akşam saatlerinde de devam etti. Konyaaltı Varyant’tan başlayan Fener alayı ile Antalya halkı,dev Türk Bayraklarını ve Atatürk posterlerini taşıdı. Aynı zamanda meşalelerle yürüdüler. Fener alayına, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ile birlikte CHP İl başkanı Nuri Cengiz, CHP Antalya Milletvekilleri, meclis üyeleri, ilçe belediye başkanları, kadın kolları ve gençlik kolları da katıldı. Birçok STK’nın da yer aldığı kutlamada katılan kişiler, Antalya Büyükşehir Belediye Bandosu’nun çalmış olduğu marşlara eşlik etti. Cumhuriyet meydanına gelen Antalya halkı, saygı duruşunda bulundu ve İstiklal Marşı’nı büyük bir coşku ile okudu.

MUHİTTİN BÖCEK'TEN GENÇLERE MESAJ

Antalya büyükşehir belediye başkanı böcek, gençlere seslendi. “Bugün burada, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ve eşsiz lideri Mustafa Kemal Atatürk’ü anmak için bir aradayız. Atatürk, sadece Türkiye için değil, tüm dünya için büyük bir ilham kaynağıdır. Atatürk'ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti’nin temel değerlerine sahip çıkmak, ülkemizi daha ileriye taşımak siz gençlerle mümkün olacaktır. Her zaman olduğu gibi birlikte mücadele edeceğiz, birlikte başaracağız. Çünkü biz gençlerle güçlüyüz! İşte bu yüzden, hayallerinizin, umutlarınızın, yok edilmesine asla izin vermeyeceğiz. Çok sevdiğiniz vatanınızdan gitmenize müsaade etmeyeceğiz." dedi

"TÜRK MİLLETİNE UMUTSUZLUK YAKIŞMAZ"

Muhittin Böcek sözlerine devam ederek "Ey Türk istikbalinin evladı! 19 mayıs kuruluşa ve kurtuluşa olan inancın günüdür. 19 mayıs bağımsızlığın ve özgürlüğün günüdür. 19 mayıs vazgeçmeyenlerin, pes etmeyenlerin günüdür. Mücadeleden vazgeçmemiş Mustafa Kemal’in mirasıdır bugün. Türk milletine umutsuzluk yakışmaz, vazgeçmek yakışmaz, özellikle siz gençlere hiç yakışmaz. Sana söz atam kurduğun cumhuriyeti, bıraktığın emaneti nice yüzyıllara taşıyacağız. Sana söz atam, gençlerimizle birlikte devrimlerinden ayrılmadan, gösterdiğin hedefe hiç durmadan, yorulmadan yürüyeceğimize ant içiyoruz. 19 Mayıs Atatürk’ü anma, gençlik ve spor bayramımız kutlu olsun. Sevgiyle kalın, Cumhuriyet’le kalın, Atatürk’le kalın” dedi.

Cumhuriyet Meydanında önce DJ Performans Muhammet Büyüktepe ile coşkulu kutlamalar başladı. Ardından saat 20.00’de Pop müziğin başarılı ismi Gülşen sahneye çıkarak hayranları ile buluştu. 

gulsen-antalyalilari-costurdu-3w8iynkz-001.jpggulsen1.jpggulsen-001.jpeg

muhitin-bocek.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler