Anne ve çocuk konulu moda çekimi

Anne ve çocuk konulu moda çekimi

Moda tasarımcısı Ksenia Yaşa, yeni hazırladığı koleksiyonunun tanıtım çekimlerini gerçekleştirdi. Hüsam Çakaloğlu'nun çektiği fotoğraflarda anne ve çocuk teması işlendi.

Antalya'da stüdyoda yapılan 'Ana' temalı moda çekimlerinde mankenler objektif karşısına geçti. Anne temasını yetişkin mankenlerin üstlendiği çekimlerde, çocuk mankenler de çocukları canlandırdı. Anne ve çocukların sonsuz birlikteliklerinin anlatıldığı moda çekimleri bir gün sürdü. Antalya'da yaşayan modacı Ksenia Yaşa tarafından tasarlanan kıyafetlerde pantolon ve ceket ön plana çıktı.

Anne ve çocukların en doğal hallerini fotoğraflamaya çalıştığını belirten Hüsam Çakaloğlu, çocuklarla çalışmanın eğlenceli olduğunu anlattı.

moda-tasarimcisi-ksenia-yasa-yeni-hazirladigi-koleksiyonunun-tanitim-cekimlerini-gerceklestirdi-husam-cakaloglunun-cektigi-fotograflarda-anne-ve-cocuk-temasi-islendi.jpg

moda-tasarimcisi-ksenia-yasa-yeni-hazirladigi-koleksiyonunun-tanitim-cekimlerini-gerceklestirdi-husam-cakaloglunun-cektigi-fotograflarda-anne-ve-cocuk-temasi-islendi-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler