81. Altın Küre Ödülleri Yeni Sahiplerine Dağıtıldı: İşte Zirvenin Listesi…

81. Altın Küre Ödülleri Yeni Sahiplerine Dağıtıldı: İşte Zirvenin Listesi…

Dünyanın en önemli ödüllerinden biri olarak gösterilen Altın Küre Ödülleri dağıtıldı. Ödüller, TSİ sabah saatlerinde sahiplerini buldu. Birçok dizi ve film yılın en iyileri arasında gösterildi. İşte ödül töreninden öne çıkanlar…

2024 Altın Küre Ödülleri Pazar gecesi dağıtıldı. Geceye damga vuran ise birden fazla ödül kazanan Oppenheimer aldı. Oppenheimer’ı Barbie, Poor Things ve Anatomy of a Fall takip etti.

Oppenheimer, Christopher Nolan'ın film üzerindeki çalışması için yönetmenlik ödülünü eve götürmesiyle en iyi sinema filmi, drama seçildi. Poor Things, en iyi sinema, müzikal ve komedi dalında ödüllerini kazandı. Anatomy of a Fall, İngilizce olmayan en iyi sinema filmi ödülünü kazanırken, The Boy and the Heron en iyi animasyon filmi seçildi.

ALTIN KÜRE ÖDÜLLERİ HAVADA UÇUŞTU

Film ve dizide ödülleri alan yapımlar kadar oyuncu isimlerde öne çıktı. Oyunculuk kategorilerinde Lily Gladstone, Paul Giamatti, Emma Stone, Robert Downey Jr., Jeremy Allen White, Da'Vine Joy Randolph, Ayo Edebiri, Kieran Cullkin, Ali Wong, Steven Yeun ve Matthew Macfadyen vardı. Billie Eilish O'Connell ve Finneas O'Connell en iyi şarkı ödülünü kazandı.

Netflix'in "Beef"i en iyi sınırlı dizi ödülünü kazandı. Toplamına üçüncü bir Globe ekledi. "The Bear" (Mr. Beef adlı bir komediden esinlenilerek,) en iyi TV komedisi için gecenin üçüncü galibiyetini aldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler