19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda Hangi Etkinlikler Var?

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda Hangi Etkinlikler Var?

Yurdun dört bir tarafında 19 Mayıs Gençlik ve Spor bayramı kutlanacak. Bu sene 19 Mayıs Pazar gününe denk geliyor. Özellikle de kutlamaların adresi Samsun, İzmir, İstanbul ve Ankara olacak. İşte öne çıkan etkinlik takvimi…

Türkiye için önemli bir anlamı olan 19 Mayıs, her sene olduğu gibi yine büyük bir coşkuyla kutlanacak. Türkiye’nin dört bir tarafında farklı etkinlikler düzenlenecek. Hem gençler eğlenecek hem de günün anlam ve önemi bir kez daha anılacak.

Büyükşehirler başta olmak üzere pek çok il ve ilçede etkinlikler yapılacak. Gençlerin vakit geçirebilmesi için şarkıcılar sahne alacak. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençli ve Spor Bayramı için yapılacak etkinliklerin listesi belli oldu.

19 MAYIS BAYRAM ETKİNLİKLERİ

  • İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Bayramı 17-18-19 Mayıs arasında yapacağı etkinliklerle kutlanacak. 19 Mayıs günü ise, Anadolu yakasında bulunan Maltepe Etkinlik Alanı’nda Edis, Hey Douglas ve Konukları, Gaye Su Akyol, Evrencan Gündüz, Güneş, Nova Norda, Evdeki Saat ve Aybüke Albere sahne alacak.
  • Ankara’daki etkinliklerde 17 Mayıs Gülşen, 18 Mayıs Murat Boz ve 19 Mayıs Pazar Mor ve Ötesi sahne alacak.
  • İzmir kentinde de Büyükşehir Belediyesi pek çok etkinlik düzenleyecek. 18-19 Mayıs günü yapılacak olan etkinlikler için Özdere 100. Yıl lokasyonu seçildi.

mayis2021-vapuric.jpg

  • Son olarak Samsun’da etkinlikler 15 Mayıs Çarşamba günü başladı. Atatürk’ün Samsun’a ayak basmasıyla etkinliklerin şehirde daha coşkulu yaşanması bekleniyor. Söyleşi, yürüyüş, Fener Alayı ve Askeri Bando Konser’lerine yer verilecek. Diğer yandan gençler için Batıpark’ta Zeynep Bastık sahne alacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler