100. Yıla Yakışan Görsel Şölen: Teknoloji Sonuna Kadar Kullanıldı

100. Yıla Yakışan Görsel Şölen: Teknoloji Sonuna Kadar Kullanıldı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, Pazar günü büyük bir coşkuyla kutlandı. 81 il ve ilçede yapılan etkinliklerle yeni rekorlar da kırıldı. Görsel şölenlerde düzenlenen teknoloji ise herkesi büyüledi.

Cumhuriyet’in 100. Yılı görkemli ve iştihamlı yüzüyle büyüledi. Birçok rekorunda kırıldığı 100. yıl gösterilerinin en önemli durağı ise İstanbul ve Ankara oldu. Özellikle de İstanbul’da yapılan gösteriler adeta büyüledi.

İstanbul Boğazı’nda sabah saatlerinde başlayan gösteriler, gece yarısına kadar devam etti. Işıklı görsel şölen en çok dikkat çekenler arasındaydı.

DRONE’LARLA GÖRSEL ŞÖLEN

Son yıllarda sıklıkla kullanılan drone gösterileri izleyenleri büyülüyor. Işıklı drone gösteri ise, boğazı adeta aydınlattı.

Gösteride; Türkiye haritası, Türk bayrağı oluşturuldu. Bunun yanı sıra ışıklı gösteride şahlanan bir at ve asker figürü de yapıldı. Son olarak “Türkiye Yüzyılı” ve “100. Yıl” yazısı alanda izleyicilerin beğenisine sunuldu.

SOLO TÜRK PİLOTU KÖPRÜNÜN ALTINDAN GEÇTİ

Drone gösterisi oldukça ses getirdi. Ancak Türkiye’nin gururu Türk Yıldızları ve Solo Türk, uçuşlarıyla büyük beğeni topladı. Gökyüzünde yaptıkları akrobasi hareketleri heyecanlandırdı.

Solo Türk pilotunun son yaptığı hareket ise ağızları açık bıraktırdı. Pilot, boğaz içinde köprünün altına kadar girdi. Oldukça tehlikeli hareketi başarıyla tamamlayan Solo Türk pilotu, sosyal medyanın gündemine oturdu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler