Yılbaşı Öncesi 8 İlde Düzenlenen Sahte İçki Operasyonunda 50 Kişi Yakalandı!

Yılbaşı Öncesi 8 İlde Düzenlenen Sahte İçki Operasyonunda 50 Kişi Yakalandı!

Yılbaşı öncesi sahte içki operasyonunda 50 zanlı yakalandı. İşte haberin detayları...

İstanbul merkezli 8 ilde düzenlenen operasyonda alkol imalathanelerine yönelik gerçekleştirilen baskında, 50 şüpheli gözaltına alındı. İşte detaylar...

SAHTE İÇKİ OPERASYONUNDA 50 KİŞİ YAKALANDI!

Operasyon kapsamında tonlarca kimyasal madde ele geçirildi. Şebeke, sahte içkileri turizm bölgelerinde bulunan turistik tesislere göndermeyi planlamıştı. Güvenlik güçleri, yılbaşı öncesi gerçekleşen bu önemli operasyonla sahte içki üretimine karşı etkili bir mücadele yürütüyor. 8 ilde yapılan operasyonda sahte içki üretimi yapan 50 kişi ise yakalandı.

YILBAŞI ÖNCESİ İÇKİ KAÇAKÇILARINA OPERASYON!

Türkiye'de sahte alkol üretimiyle mücadele kapsamında İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü, yılbaşı öncesinde önemli bir operasyona imza attı.

Alkollü içki kaçakçılığını engelleme amacıyla gerçekleştirilen çalışmada, kimya ve dezenfektan sektöründe faaliyet gösteren şüphelilerin, temin ettikleri etil alkolü sahte içki üreticilerine satmak için kullandığı tespit edildi. Şebeke, bu alkolü bidonlara koyarak üzerine yüzey temizleyici ve içilemez yazılı etiketler yapıştırarak sahte içki üretimini sürdürüyordu. Emniyet ekiplerinin gerçekleştirdiği başarılı operasyon sahte içki üretimiyle mücadelede önemli bir adım olarak kaydedildi.

10 AYLIK DETAYLI TAKİP SONUCU ŞEBEKE YAKALANDI!

Yaklaşık 10 ay süren takip sonucu ekipler şüphelilerin adres ve kimliklerini belirledi. İstanbul, Tekirdağ, Çanakkale, Balıkesir, İzmir, Aydın, Çorum ve Mardin illerinde gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonda, 10 aylık detaylı takip sonunda toplamda 50 şüpheli gözaltına alındı. Emniyet birimleri, operasyonun odaklandığı bölgelerde sahte içki üretimi ve dağıtımı yapan şüphelilere yönelik başarılı bir operasyon düzenledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler