Yabancı uyruklu yankesiciler ataşenin cüzdanını çaldı

Yabancı uyruklu yankesiciler ataşenin cüzdanını çaldı

Antalya'da, bir ülkenin turizm ataşesinin sırt çantasındaki cüzdanı yankesicilik yöntemiyle çalan yabancı uyruklu 3 kişi, polis ekiplerince kısa sürede yakalandı. Gözaltına alınan şüpheliler, tutuklandı.

Olay, Antalya'nın Kaleiçi bölgesinde 4 Ağustos günü meydana geldi. Bir ülkenin turizm ataşesinin sırt çantasındaki cüzdanın yankesicilik yöntemiyle çalınmasının ardından İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince çalışma başlatıldı.

Polis, şüphelilerin yabancı uyruklu 3 kişi olduğunu belirledi. Şüphelilerden 2'sinin sırt çantasından cüzdanı çaldıktan sonra gözcülük yapan diğer şüpheliyle birlikte taksiye binerek olay yerinden uzaklaştıkları belirlendi.

3 BİN 500 TL KAYIP

Polis ekiplerince düzenlenen operasyonla şüphelilerden S.H. ile F.V. Kaleiçi Saat kulesi önünde, diğer şüpheli V.P. ise kaldığı otelde yakalanarak gözaltına alındı. Çalınan cep telefonu, diplomatik kimlik kartları, bankamatik kartı ve özel eşyalar bulunarak şikayetçiye teslim edildi. Cüzdanın içindeki 3 bin 500 TL ise bulunamadı.

TUTUKLANDILAR

Uyrukları açıklanmayan 3 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler