Yabancı uyruklu kadının sahte para oyunu

Yabancı uyruklu kadının sahte para oyunu

Antalya'da bir iş yerinden sahte dolarla alışveriş yapan Gürcüstan uyruklu Vika C., iş yerinin diğer şubesinden aynı yöntemle alışveriş yapmak isterken yakalandı. İş yeri sahibi Kendirci, "Zararımız var, bir 150 dolar daha olacaktı ama uyandık" dedi.

Antalya'nın Manavgat ilçesi Aşağı Hisar Mahallesi'nde Yusuf Kendirci'nin işlettiği kuruyemiş dükkanında alışveriş yapan Gürcüistan uyruklu Vika C., aldığı ürünlerin parasını Dolar'la ödedi. Kadın ayrıldıktan sonra parayı kontrol eden Yusuf Kendirci, sahte olduğunu anladı. Bir süre sonra aynı iş yerinin diğer şubesine giden Vika C.'yi fark eden Yusuf Kendirci, kadını oyalayıp, polise ihbarda bulundu.

Gelen polis ekibi tarafından gözaltına alınan Vika C.'nin öncesinde de bazı iş yerlerine giderek sahte Dolar'la alışveriş yaptığı ve bir döviz bürosunda para bozdurmaya çalıştığı belirlendi. Vika C.'nin üzerinde sahte 50'lik banknotlar olmak üzere toplam 250 Dolar ele geçirildi. İş yeri sahibi Yusuf Kendirci, Vika C. hakkında şikayetçi oldu. Polis tarafından gözaltına alınan Vika C.'nin ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldığı, ancak sahte Dolar'la ilgili soruşturma başlatıldığı belirtildi.

"ŞAHSIN FOTOĞRAFI GELDİ"

Yusuf Kendirci, şikayetçi olduklarını belirterek, "Diğer dükkandan 80 liralık alışveriş yaptı, 50 Dolar verdi. 50 Dolar'ın üstünü ödedik, Dolar sahte çıktı. Daha sonra telefondan şahsın bana fotoğrafı geldi. Baktım şahıs tekrar bizim dükkana geldi, alışveriş yapmaya, oyaladık, polisi aradık. Polis hemen geldi, yardımcı oldu. 50 Dolar zararımız var, bir 150 Dolar daha olacaktı ama uyandık" dedi.

Yabancı uyruklu kadının sahte para oyunu

Yabancı uyruklu kadının sahte para oyunu

Yabancı uyruklu kadının sahte para oyunu

Yabancı uyruklu kadının sahte para oyunu

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler