Tüfekle Oynarken Arkadaşlarını Vuran 17 Yaşındaki Genç Tutuklandı

Tüfekle Oynarken Arkadaşlarını Vuran 17 Yaşındaki Genç Tutuklandı

ISPARTA'da çalıştığı mantarhanede, oynadığı av tüfeğinin ateş alması sonucu arkadaşı Emirhan Kahraman'ın (17) ölümüne, 2 arkadaşının da yaralanmasına...

ISPARTA'da çalıştığı mantarhanede, oynadığı av tüfeğinin ateş alması sonucu arkadaşı Emirhan Kahraman'ın (17) ölümüne, 2 arkadaşının da yaralanmasına neden olan R.C.A. (17) tutuklandı. R.C.A. ile ölen arkadaşının aynı binada altlı üstlü oturdukları öğrenildi.

Olay, 21 Mayıs'ta, saat 22.00 sıralarında Eğirdir ilçesi Tepeli köyünde meydana geldi. Köydeki mantar üretim tesisinde çalışan R.C.A., iş yeri sahibine ait av tüfeğiyle oynamaya başladı. Bir süre sonra tüfek ateş alırken, çıkan saçmaların isabet ettiği Emirhan Kahraman ile B.Y. (18) ve M.Ö. (16) yaralandı. İhbarla olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri yönlendirildi. Sağlıkçıların müdahale ettiği yaralılar, ambulansla Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Hastanesi'ne götürüldü. Emirhan Kahraman, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Kahraman'ın cenazesi otopsi için Isparta'ya gönderilirken, B.Y. ve M.Ö.'nün sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi. Jandarma, R.C.A. ve olay yerinde bulunan T.Ö.'yü (17) gözaltına aldı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen R.C.A. sulh ceza hakimliği tarafından tutuklanırken, T.Ö. ise serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler