TikTok'ta Skandal Sözleriyle Bilinen MEF Kimdir?

TikTok'ta Skandal Sözleriyle Bilinen MEF Kimdir?

TikTok'ta geniş kitlesi olan MEF, canlı yayında skandal sözlere imza attı. İşte olayın detayları...

Türkiye'nin popüler TikTok fenomeni MEF, gerçek adıyla Mehmet Efe Fidan, sosyal medya platformlarında geniş bir takipçi kitlesi ile biliniyor. MEF'in sosyal medya hesabından yaptığı canlı yayında skandal sözleri gündem oldu. İşte haberin detayları...

MEHMET EFE FİDAN KİMDİR?

MEF, özellikle TikTok üzerinde paylaştığı komik ve ilgi çekici içerikleriyle gençler arasında popülerliğini artıran isim haline gelmişti. Kendine özgü tarzı ve yaratıcı videolarıyla tanınan MEF, sosyal medya üzerinde aktif bir şekilde içerik üretmeye devam ediyor. Gençler arasında büyük bir takipçi kitlesi bulunan MEF'in paylaşımları, sıkça gündemde yer alıyor. 

TikTok MEF, 2000 yılında İstanbul doğmuştur. TikTok'da etkileyici bir performansa sahip olan Mehmet Efe Fidan, popüler şarkıları arasında "Böyle Bitmemeliydik", "Ess Ess" ve "Yoksun Hikayemde" adlı parçalar yer alıyor. 1.4 milyonu aşan takipçisi ile eğlenceli videoları kitlesine ulaştıran isim son günlerde canlı yayında söylediği skandal sözlerle anılıyor.

MEF'TEN SKANDAL SÖZLER "TECAVÜZ ETSEM DE YANIMDA DURACAKLAR BELLİ"

Sosyal medya fenomeni ve şarkıcı Mehmet Fidan, TikTok platformunda yaptığı bir yayında, skandal ifadelerle gündeme geldi. MEF yayınında, "Bazı kitle var; bir tane itin, köpeğin kitlesi. Onlara karşı konuşmak istemiyorum. Benim kitlem belli. Beni sevenler belli. Yarın öbür gün afedersin bir kıza tecavüz etsem de benim yanımda duracak insanlar belli. Ben de bir insanım. Ben burada sizi eğlendirmek istiyorum." ifadelerine yer verdi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler