TikTok ve X'te Müstehcen Yayın Yapan 6 Kişiye Gözaltı!

TikTok ve X'te Müstehcen Yayın Yapan 6 Kişiye Gözaltı!

İstanbul'da sosyal medyada müstehcen içerikli yayın yapan 5 kadın ve 1 erkek olmak üzere toplam 6 kişi gözaltına alındı. İfadelerinin alınmasının ardından ise gözaltına alınan kişiler serbest bırakıldı.

İstanbul'da Ahlak Büro Amirliği'ne bağlı ekipler tarafından, TikTok ve X isimli sosyal medya platformlarında müstehcen içerikli yayın yaptıkları belirlenen kişilere yönelik bir operasyon düzenledi. İşte haberin detayları...

MÜSTEHCEN YAYIN YAPANLARA BASKIN DÜZENLENDİ!

TikTok ve X isimli sosyal medya platformlarında müstehcen yayın yaptığı belirtilen şüphelilerin kimlikleri belirlendikten sonra, gerçekleştirilen inceleme sonucunda adreslerine baskın yapıldı. 

K.B, E.B, K.D, Y.Ş, K.Y ve N.G isimli şüpheliler, polis ekipleri tarafından yakalanıp Asayiş Şube Müdürlüğü'ne teslim edildi. Şüphelilerin, müstehcen içerikli yayınlarla ilgili olarak yapılan operasyon kapsamında gözaltına alındığı belirtiliyor.

ŞÜPHELİLER ADLİYEYE SEVK EDİLDİ!

Müstehcenlik suçlamasıyla işlem yapılan şüphelilerden 4’ü adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilen şüphelilerin ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldığı öğrenildi. 

4 FENOMENE GÖZALTI!

Dört şüpheli, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Müstehcenlik suçlamasıyla işlem yapılan şüpheliler, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Nesrin G. ve Kadriye D.'nin ise evraklarının tamamlanmasının ardından adliyeye gitmeleri bekleniyor. Hukuki süreç devam ederken, şüphelilerin serbest bırakılması adli kontrol şartlarına bağlı olarak gerçekleşti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler