Süper Kupa Paylaşımlarına Soruşturma! 'Muhalif Gençlik' Hesabının Sorumlusu Gözaltına Alındı!

Süper Kupa Paylaşımlarına Soruşturma! 'Muhalif Gençlik' Hesabının Sorumlusu Gözaltına Alındı!

Suudi Arabistan'da oynanamayan Süper Kupa finali sonrasında sosyal medyada ki bazı paylaşımlara soruşturma başlatıldı. Bu operasyon kapsamında 'Muhalif Gençlik' isimli hesabın sahibi gözaltına alındı.

Süper Kupa finali sonrasında sosyal medyada yapılan paylaşımların ardından bazı hesaplar hakkında başlatılan operasyon kapsamında 'Muhalif Gençlik' isimli hesabın sahibi Ali Kağan Yıldırım gözaltına alındı.  Gelişmeler haberimizde...

'MUHALİF GENÇLİK' SAYFASI SORUMLUSUNA GÖZALTI

29 Aralık'ta Suudi Arabistan'da düzenlenmesi planlanan Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupası finali, Suudi yönetiminin Atatürk pankartı ve tişörtlere izin vermemesi üzerine iptal edildi. İki takım da bu yasağa tepki göstererek ülkelerine döndü.

Sosyal medyada hızla yayılan olayla ilgili pek çok paylaşımın ardından, bazı hesaplar üzerinde adli soruşturmalar başlatıldı. Mynet'in haberine göre gün içinde birçok hesap sahibi gözaltına alınırken akşam saatlerinde ise 'Muhalif Gençlik' isimli hesabın yöneticisi Ali Kağan Yıldırım da gözaltına alındı. 

ADALET BAKANI YILMAZ TUNÇ'TAN AÇIKLAMA 

"Süper Kupa Finalinin ertelenmesi sonrasında bazı sosyal medya hesaplarından provokasyon içerikli ve suç teşkil eden paylaşımlarda bulunanlar hakkında Cumhuriyet Başsavcılıklarımız tarafından adli soruşturma başlatılmıştır. Tespit edilen şüpheliler hakkında gerekli adli işlemler devam etmektedir."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler