Su Birikintisine Düşerek Hayatını Kaybeden Edanur Gezer Soruşturmasında 1 Kişi Tutuklandı!

Su Birikintisine Düşerek Hayatını Kaybeden Edanur Gezer Soruşturmasında 1 Kişi Tutuklandı!

Küçükçekmece'deki sahil parkında yapılan kazı çalışması sonucu oluşan su birikintisine düşen 5 yaşındaki Edanur Gezer'in ölümüyle ilgili İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) çalışanı 3 kişi hakkında gözaltı kararı alındı. Tutuklanan 1 kişi ise belirlendi.

Küçükçekmece'de gerçekleştirilen kazı çalışmasının ardından oluşan su birikintisine düşen 5 yaşındaki Edanur Gezer'in hayatını kaybetmesiyle ilgili olarak İstanbul Büyükşehir Belediyesi çalışanlarından üç kişi hakkında gözaltı kararı alınmıştı. Gözaltına alınan üç İBB çalışanından biri tutuklanarak cezaevine gönderildi.

OLAYLA İLGİLİ 1 KİŞİ TUTUKLANDI 

Küçükçekmece'deki sahil parkında gerçekleştirilen kazı çalışması sonrasında oluşan su birikintisine düşen 5 yaşındaki Edanur Gezer'in hayatını kaybetmesiyle ilgili olarak gözaltına alınan 3 şüpheliden biri tutuklandı.

Diğer iki şüpheli ise adli kontrol talebiyle nöbetçi hakimliğe sevk edildi. Yetkililer, olayın detaylarını aydınlatmak ve sorumluları adalet önüne çıkarmak için titiz bir soruşturma yürütüyorlar. 

GÖZALTINA ALINANLARIN EMNİYETTEKİ İŞLEMLERİ TAMAMLANDI 

Fatih Mahallesi'ndeki Menekşe Sahil Parkı'nda, Edanur Gezer'in hayatını kaybetmesiyle ilgili Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki Ağaç AŞ'de görevli mühendis Furkan K, kepçe operatörü Sezai A. ile tesisat ustası Fayık C'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Üç şüpheli, sağlık kontrolünden geçirilerek Küçükçekmece Adliyesi'ne sevkedildi. Soruşturma savcısı, ifadelerini aldığı şüphelilerden birinin tutuklanması talebiyle nöbetçi hakimliğe başvururken, diğer iki şüpheli için adli kontrol önlemi talep etti. Soruşturma süreci titizlikle devam ediyor.

SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR 

Küçükçekmece sahil parkında meydana gelen trajik olayda, bir 5 yaşındaki kız çocuğunun su birikintisine düşerek hayatını kaybetmesiyle ilgili soruşturma devam ediyor. Yetkililer ise 3 şüpheliden birinin tutuklandığını duyurdu. Ayrıca, firari durumda olan Ağaç AŞ Genel Müdürü Ali S'nin polis tarafından yakalanması için yoğun çaba harcanıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler