Spor Dünyasının Ünlü İsimlerini Dolandırdığı İddia Edilen Eski Banka Müdürü Mahkemeye Çıktı!

Spor Dünyasının Ünlü İsimlerini Dolandırdığı İddia Edilen Eski Banka Müdürü Mahkemeye Çıktı!

Futbol dünyasını sarsan dolandırıcılık iddiası ile ünlü isimler mahkemede ifade verdi. Arda Turan ve Emre Belözoğlu'nun ifade verdiği mahkemede eski banka müdürü Seçil Erzan, 44 milyon dolar tutarındaki dolandırıcılık iddialarıyla yargılanıyor.

Futbol dünyasının ünlü isimleri Arda Turan ve Emre Belözoğlu, eski banka müdürü Seçil Erzan'ın 44 milyon dolar tutarındaki dolandırıcılık iddialarıyla ilgili yargılandığı mahkemede ifade verdi.

ERZAN SUÇLAMALARI REDDETTİ!

Erzan suçlamaları reddederken, Turan ve Belözoğlu, kandırıldıklarını ve tüm birikimlerini kaybettiklerini mahkemeye aktardı. Dolandırıcılık suçlamalarıyla yargılanan eski banka müdürü Seçil Erzan'ın duruşması başladı.

Erzan, suçlamaları reddederken, Arda Turan ve Emre Belözoğlu gibi futbol dünyasının ünlü isimleri mahkemede ifade verdi. Aralarında Fatih Terim, Fernando Muslera gibi isimlerin de bulunduğu 18 kişiyi dolandırdığı iddia edilen Erzan, ilk kez hakim karşısına çıktı.

FUTBOL DÜNYASININ ÜNLÜ İSİMLERİ MAHKEMEDE İFADE VERDİ

İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen dolandırıcılık davası kapsamında, bir bankanın eski müdürü olarak yargılanan sanık hakim karşısına çıktı. Mahkemede, sanık suçlamaları reddederken, davaya karışan isimler arasında Arda Turan ve Emre Belözoğlu gibi futbol dünyasının ünlü isimleri de yer aldı. Bir bankanın eski müdürü olan Erzan, "Kazandırırken Seçil'dim, kazandıramayınca dolandırıcı oldum" dedi.

ERZAN, FATİH TERİM'DEN 300 BİN DOLAR ALDIĞINI SÖYLEDİ

Mahkemede Seçil Erzan'ın savunmasında, daha önce evinin basılıp silahla tehdit edildiğini öne sürdüğü ifade edildi. Sanık, 2020 yılında Fatih Terim'den 300 bin dolar aldığını söyledi. Arda Turan ise mahkemede yaptığı açıklamada, Seçil Erzan'ın kendisini sık sık arayarak parasını bir fona yatırması için ikna etmeye çalıştığını belirtti. Turan, 13 milyon 900 bin doları elden verdiğini ancak bütün birikimini kaybettiğini ifade etti.

MAHKEMEDE SEÇİL ERZAN İLE 6 SANIK YARGILANIYOR

Muslera ve Emre Belözoğlu'da kendilerine vaat edilen parayı alamadıklarını belirtti. Mahkemede Seçil Erzan ile birlikte 6 sanık suçlanıyor. 29 mağduru yaklaşık 44 milyon dolar dolandırmakla suçlanan 6 sanık ile Erzan hakkında 66 yıldan 216 yıla kadar hapis cezası talep ediliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler