Son Dakika: Sosyal Medya Fenomeni Ece Ronay Gözaltına Alındı!

Son Dakika: Sosyal Medya Fenomeni Ece Ronay Gözaltına Alındı!

Sosyal medya fenomeni Ece Ronay, eski eşinin iş yerini kurşunlattı iddiası ile gözaltına alındı. İşte detaylar...

Sosyal medya fenomeni Ece Ronay, eski eşinin işyerini kurşunlatmasıyla iddiası gündemde. Sosyal medya platformlarında tanınan ünlü isimler arasında yer alan Ronay, eski eşinin iş yerini kurşunlattı iddiası ile gözaltına alındı.

0x0-ece-ronay-gozaltina-mi-alindi-neden-sosyal-medya-fenomeni-ece-ronay-tutuklandi-mi-ece-ronay-kimdir-kac-yasinda-1702634752197.webp

ÜNLÜ FENOMEN ESKİ EŞİNİN İŞ YERİNİ KURŞUNLATTI ?

Ünlü Sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezi sahibi Ece Ronay, eski eşinin işyerinin kurşunlatılması olayıyla ilgili suçlamalar gerekçesiyle gözaltına alındı. Olayın detaylarına dair resmi açıklamalar beklenirken, Ece Ronay'ın gözaltına alınması kamuoyunda geniş yankı uyandı. Sosyal medya fenomeni Ece Ronay, işlemler için emniyet müdürlüğüne götürüldü. 

0x0-ece-ronay-gozaltina-mi-alindi-neden-sosyal-medya-fenomeni-ece-ronay-tutuklandi-mi-ece-ronay-kimdir-kac-yasinda-1702634762102.webp

ECE RONAY KİMDİR, KAÇ YAŞINDA VE NERELİ?

Diyarbakır'da 17 Kasım 1991 yılında dünyaya gelen Ronay, Beslenme ve diyatetik bölümünden mezun oldu. Sosyal medyada ilk dikkat çeken paylaşımları ve videolarıyla adını duyuran Ronay, daha sonra seslendirdiği şarkılarla geniş bir izleyici kitlesine ulaştı. Beslenme ve Diyetik alanındaki eğitimiyle de bilinen Ronay'ın kariyeri geniş bir yelpazeye yayılmış durumda.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler