Son Dakika: Malatya'da 5,2 ve 4,7 Büyüklüğünde Deprem!

Son Dakika: Malatya'da 5,2 ve 4,7 Büyüklüğünde Deprem!

Malatya'da 17.46 saatlerinde 5.2 büyüklüğünde ilk deprem meydana gelirken, 17.49 saatlerinde ise 4.7 büyüklüğünde ikinci deprem meydana geldi. AFAD'ın açıklaması üzerine depremin merkez üssünün Battalgazi ilçesi olduğu belirlendi. İşte detaylar...

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde saat 17.46'da 5.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Ardından 17.49 saatlerinde 4.7 büyüklüğünde ikinci bir deprem oldu. AFAD'ın duyurusuna göre, deprem Adıyaman, Gaziantep, Şanlıurfa, Hatay ve çevre illerde hissedildi.

AFAD'DAN AÇIKLAMA!

Depremin merkez üssü olan Battalgazi ilçesindeki sarsıntı, çevre illerde de yoğun bir şekilde hissedildi. Art arda oluşan iki depremin ardından AFAD tarafından yapılan duyuruya göre, deprem sonrasında bölgede herhangi bir olumsuz durum veya can kaybıyla ilgili henüz bilgi verilmedi. Depremin derinliği 6.99 km'den hissedilirken diğer depremin derinliği 6.36 km olduğu belirtildi.

images-21.jpeg

BÖLGEDE DEPREM RİSKİ NEDENİYLE VATANDAŞLAR YETKİLİLER TARAFINDAN  UYARILDI!

Bölgedeki deprem riski nedeniyle yetkililer, vatandaşları olası artçı sarsıntılara karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı. 

BAKAN YERLİKAYA AÇIKLADI!

"Malatya'nın Battalgazi ilçesinde 5,2 büyüklüğünde meydana gelen ve çevre illerden de hissedilen depremde, başta AFAD olmak üzere ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha tarama çalışmalarına başlamıştır.

Gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Allah ülkemizi ve milletimizi afetlerden korusun."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler