Son Dakika! Katliam Gibi Kaza: Çok Sayıda Ölü ve Yaralı Var!

Son Dakika! Katliam Gibi Kaza: Çok Sayıda Ölü ve Yaralı Var!

Sakarya'da 7 aracın birbirine girdiği feci kazada çok sayıda ölü ve yaralı olduğu açıklandı. İşte detaylar...

Sakarya mevkiinde Kuzey Marmara Otoyolu'nda meydana gelen zincirleme kazada, 7 araç karıştı. İlk belirlemelere göre, 11 kişi hayatını kaybederken, 7'si ağır 57 kişi yaralandı.

KAZANIN ARDINDAN OTOYOL TRAFİĞE KAPATILDI

Olay yerine hemen sevk edilen kurtarma ekipleri ve sağlık personeli, yaralılara müdahalede bulunarak hastanelere sevki sağladı. Yetkililer tarafından kazanın detaylı nedenleri araştırılırken, otoyolun belirli bir süre trafiğe kapatıldığı belirtildi.

Sakarya Valisi, zincirleme kaza sonrasında ağır yaralı bir kişinin hayatını kaybetmesiyle ölü sayısının 11'e çıktığını ve yaralı sayısının ise 57 olduğunu açıkladı. Bölgede yoğun sisin etkili olduğu, görüş mesafesinin 1 metreye kadar düştüğü belirtildi. Kazanın nedenleriyle ilgili detaylı inceleme başlatıldı.

KAZA'DA SON DURUM!

Haber Türk kanalında canlı yayına bağlanan Vali Yaşar Karadeniz “Kaza saat 05.00 sularında meydana geldi. 11 ölümüz, 57 yaralımız var. Hayatını kaybedenlerin büyük kısmı, ilk kazaya karışan araçlardan inen yolculara 3’üncü otobüsün çarpması sonucu gerçekleşmiş” açıklamasında bulundu.

"ÜÇ CUMHURİYET SAVCISI GÖREVLENDİRİLMİŞTİR"

Kazayla ilgili açıklama yapan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "Kuzey Marmara yolu Sakarya mevkiinde 11 vatandaşımızın vefat ettiği, 7’si ağır 57 vatandaşımızın yaralandığı aşırı sis sebebiyle birden çok aracın karıştığı trafik kazasında vefat eden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum.

Kaza ile ilgili olarak Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatılmış olup bir Cumhuriyet Başsavcı Vekili koordinesinde üç Cumhuriyet Savcısı görevlendirilmiştir" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler