Son Dakika: İstanbul-Sariyer'deki Santa Maria Kilisesi'ne Silahlı Saldırı

Son Dakika: İstanbul-Sariyer'deki Santa Maria Kilisesi'ne Silahlı Saldırı

İstanbul Sarıyer'deki Santa Maria Kilisesi'ne, pazar ayini gerçekleştiği sırada silahlı saldırı düzenlendi. Saldırı sonucunda bir kişinin hayatını kaybettiği belirlendi.

İstanbul Sarıyer'de bulunan Santa Maria Kilisesi'ne silahlı saldırı düzenlendi. Pazar ayini sırasında düzenlenen saldırıda 1 kişi hayatını kaybetti. Olayın ardından çok sayıda polis ekibi olay yerine sevk edildi

OLAYLA İLGİLİ BAKAN YERLİKAYA'DAN AÇIKLAMA GELDİ!

"Bugün saat 11.40 sıralarında Sarıyer Büyükdere Mahallesinde bulunan Santa Maria Kilisesi'ndeki ayin sırasında, ayine katılanlar içinde bulunan C.T. maskeli 2 kişi tarafından silahlı saldırıya uğramış ve maalesef hayatını kaybetmiştir. Konuyla ilgi geniş çaplı soruşturma ve saldırganları yakalamak için çalışmalar başlatılmıştır."

OLAY İTALYAN KİLİSESİ'NDE YAŞANDI

İstanbul'un Sarıyer ilçesinde bulunan Santa Maria Kilisesi'nde, Pazar ayini sırasında iki saldırgan tarafından ateş açıldı. Gerçekleşen olayda 1 kişi hayatını kaybetti. Saldırganların kimlikleri ve saldırıya ilişkin detaylar henüz belirlenemedi.

Sarıyer'deki Santa Maria İtalyan Kilisesi'nde yaşanan olayda, Pazar ayini sırasında maskeli iki şahıs kilise avlusunda ateş açtı. Kurşunların hedefi olan bir kişi yaralandı ve kilisede büyük panik yaşandı. Bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Saldırganlar ise olay yerinden kaçtı.

s-53c3d5780d478885af76d8b68cc285a0f001134f.webp

s-4827d28cff5ad45a8ac61958394454cf32c920a1.webp

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler