Son Dakika: Hrant Dink Cinayetinde Tetikçi Ogün Samast'a Yurt Dışına Çıkış Yasağı!

Son Dakika: Hrant Dink Cinayetinde Tetikçi Ogün Samast'a Yurt Dışına Çıkış Yasağı!

Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink cinayetinde tetikçi Ogün Samast'ın "Silahlı terör örgütüne üye olmamakla birlikte örgüt adına suç işlemek" suçundan yargılandığı dava bugün görüldü. İşte haberin detayları...

AGOS Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink cinayeti tetikçisi Ogün Samast, FETÖ üyesi olmamakla birlikte örgüt adına suç işlemek suçlamasıyla 10 yıla kadar hapis cezası talebi ile hakim karşısına çıktı.

SAMAST'IN AVUKATI SAVUNMANIN BUGÜN ALINMASINI TALEP ETTİ!

Samast'ın savunmasının bugün alınmamasını talep eden avukatın isteği ise mahkeme tarafından kabul edildi. Mahkeme heyeti, Samast'a yurt dışı yasağı getirilmesine karar verdi.

Gazeteci Hrant Dink cinayetinde tetikçi Öğün Samast, bugün hakim karşısına çıktı. Görülen davada Bolu F Tipi Cezaevi'nde tutuklu bulunan ve 15 Kasım'da koşullu salıverilen tetikçi Ogün Samast, FETÖ'ye üye olmamakla birlikte, örgüt adına suç işlemek suçlamasıyla yargılanıyor.

10 YILA KADAR HAPİS CEZASI!

Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'in tetikçisi Ogün Samast'ın yargılandığı davanın iddianamesinde Samast hakkında 5 yıldan 10 yıla kadar hapis cezası talep edildi. 

SAMAST'IN 'SEGBİS' BAĞLANTISINDAN AYRILDIĞI GÖRÜLDÜ!

Ogün Samast'ın avukatının sunduğu dilekçede  iddianamenin yeni tebliğ edilmesi nedeniyle mahkeme başkanı savunma yapamayacaklarını bildirdiğini açıkladı. Bu gelişme üzerine söz verilen Samast ise iddianamenin bugün tebliğ edildiğini ve savunma yapmak için süre talep ettiğini belirtti. Mahkeme Başkanı, Samast'ın talebini kabul etti ve "Duruşmadan ayrılabilirsin" dedi. Samast'ın SEGBİS bağlantısından ayrıldığı görüldü.

d-y2vnc7hkix9hdehlfrfq-002.jpg

vud0rl-yfeusymage8qlkg.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler