Son Dakika: Bursa'da Geri Dönüşüm Fabrikasında Yangın

Son Dakika: Bursa'da Geri Dönüşüm Fabrikasında Yangın

Bursa'nın Yıldırım ilçesindeki Vakıfköy Mahallesi'nde bir geri dönüşüm fabrikasında yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler, çevredeki dört fabrikayı etkisi altına aldı. Yangın nedeniyle bölgedeki evler güvenlik amacıyla boşaltıldı.

Bursa'da Vakıfköy Mahallesi'nde bulunan bir geri dönüşüm fabrikasında çıkan yangın, hızla çevredeki dört fabrikaya yayıldı. Yangının büyümesi nedeniyle bölgedeki evler tamamen boşaltıldı ve trafik ekipleri, Vakıfköy'e araç girişini kapattı.

YANGINA MÜDAHALE SÜRÜYOR

Yangının saat 10.00 civarında başladığı ve hammaddelerin kısa sürede tutuştuğu öğrenildi. Bursa Büyükşehir Belediyesi'ne ait itfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, alevler çevredeki kağıt, tekstil ve köpük fabrikalarına sıçradı.

Bursa'da geri dönüşüm fabrikasında yangın! Alevler 4 fabrikaya sıçradı, evler tedbir amacıyla boşaltıldı

Fabrikaların çevresindeki tüm evler güvenlik nedeniyle boşaltıldı. Çevik kuvvetin TOMA araçlarının yanı sıra Tarım Aş'nin sulama tankerleri ve itfaiye ekipleri hem karadan hem de 40 metrelik merdivenlerle havadan yangına müdahale ediyor. Trafik ekipleri, bölgedeki yoğunluk nedeniyle Vakıfköy'e yalnızca söndürme ve görevli ekiplerin girişine izin verirken, diğer araçların girişini yasakladı.

Bursa\'da geri dönüşüm fabrikasında yangın! Alevler 4 fabrikaya sıçradı, evler tedbir amacıyla boşaltıldı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler