Son Dakika: Antalya'da Korkutan Deprem!

Son Dakika: Antalya'da Korkutan Deprem!

Son dakika bilgisine göre Antalya'nın Demre ilçesinde edinilen bilgilere göre 4,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İşte ayrıntılar...

Antalya'nın Demre ilçesinde meydana gelen deprem, edinilen bilgilere göre 4.9 büyüklüğündeydi. Depremin derinliği ise 21 km olarak ölçüldü. Bölgede yaşanan bu sarsıntı, yerel halk ve yetkililer tarafından yakından takip ediliyor. 

İÇİŞLERİ BAKANI YERLİKAYA'DAN AÇIKLAMA GELDİ

Yerlikaya, "Antalya, Demre'de 4.7 büyüklüğünde meydana gelen depremde AFAD ve ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri derhal saha taramalarına başlamıştır. An itibari ile olumsuz bir durum yoktur. Gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Allah ülkemizi ve milletimizi afetlerden korusun" ifadelerine yer verdi.

AFAD AÇIKLAMA YAPTI

"Akdeniz’de, Antalya ilimizin Demre ilçesi açıklarında saat 16.55’te meydana gelen 4.7 büyüklüğündeki #deprem sonrası, an itibarıyla, olumsuz bir durum bulunmamaktadır. Saha tarama çalışmaları devam etmektedir. Etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunarız" 

screenshot-20240310-1744322-001.png

images-2024-03-10t180802-195.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler