Sinan Ateş Suikastına Ait Yeni Görüntüler Ortaya Çıktı

Sinan Ateş Suikastına Ait Yeni Görüntüler Ortaya Çıktı

Ankara'da 30 Aralık 2022 tarihinde gerçekleşen ve eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in hayatını kaybettiği suikast olayına ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Videoda, Ateş'in öldürülme anı ve olayın ardından arkadaşı Ahmet Keçik'in tepkisi görüldü.

Görüntülerde, Sinan Ateş'in Cuma Namazı çıkışında bir pusu sonucu saldırıya uğradığı anlar net bir şekilde kameralara yansıdı.

SALDIRI ANI KAMERALARA YANSIDI 

Görüntülerde, Sinan Ateş'in, Selman Bozkurt ve Ahmet Keçik ile yürümesi sırasında motosikletli saldırganların ani bir şekilde geldiği görüldü. Olay anında gelen saldırganların Ateş'e saldırdığı anlar net bir şekilde kameralara yansıdı. Saldırı sırasında kamerada Ateş'in yanında bulunan Selman Bozkurt omzundan yaralanarak Ateş'in yanına düştüğü görüldü.

Ahmet Keçik ise olayın şokunu atlatarak hızla Ateş'in belindeki silahı alarak saldırganların arkasından ateş ettiği kameralara yansıdı.

images-2024-05-14t132115-516.jpeg

SİNAN ATEŞ'İN EŞİ AYŞE ATEŞ, İDDİANAMEDEKİ İFADELERİN YETERSİZ OLDUĞUNU İDDİA ETTİ

Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş'in Ankara'da hayatını kaybettiği saldırıya ilişkin gelişmeler sürüyor. İddianamenin kabul edilmesinin ardından Ateş'in eşi Ayşe Ateş'in yaptığı açıklamalar ise dikkat çekti.

Ayşe Ateş, bir televizyon programına katılarak, iddianamede kendi ifadelerinin yer almadığını öne sürdü. Ayrıca, eşi Sinan Ateş'in göz göre göre öldürüldüğünü belirtti ve saldırı öncesinde Ateş'e siyaseti bırakması için para teklif edildiğini açıkladı.

"BU OLAYI SİNAN'IN İTİBARINI BOZMAK İÇİN KULLANDILAR"

Ayşe Ateş, "Önce hakaret edildi, iftiralar atıldı. Sonra korkutalım dediler. Sinan'ın yanında duran arkadaşlarına düşman oldular. Onları taciz etmeye başladılar. Çağrı Ünel'e 10 kişi saldırdı. Bu saldırıda 20 yaşındaki genç bir çocuk öldü. Bu olayı Sinan'ın itibarını bozmak için kullandılar. Bunu bir kan davasına çevirdiler. Amaçlarını ulaşmak için kullandılar" ifadelerine yer vermişti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler