Semih Çelik ve İkbal Uzuner'in Surlardaki Gizli Odada 4 Saat Boyunca Kaldıkları Ortaya Çıktı

Semih Çelik ve İkbal Uzuner'in Surlardaki Gizli Odada 4 Saat Boyunca Kaldıkları Ortaya Çıktı

Türkiye’nin günlerdir konuştuğu korkunç olayla ilgili şok edici yeni ayrıntılar ortaya çıktı. Cani Semih Çelik, İkbal Uzuner ile surlardaki gizli odada 4 saat geçirdikten sonra genç kızı bıçaklarla parçalara mı ayırdı? İşte haberin detayları...

Geçtiğimiz hafta İstanbul Fatih'te meydana gelen dehşet verici olayla ilgili yeni detaylar gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. 19 yaşındaki cani Semih Çelik, önce sevgilisi Ayşenur Halil’i evine çağırarak vahşice öldürdü. Ardından Edirnekapı Surları’nda buluştuğu İkbal Uzuner’i de katlederek parçalara ayırdı. İkbal'in başını kesip surlardan aşağı atan katil, daha sonra boğazına ip geçirerek intihar etti.

CANİ SEMİH ÇELİK, İKBAL UZUNER İLE SURLARDAKİ GİZLİ ODADA NEDEN 4 SAAT GEÇİRDİ? 

Katil zanlısı Semih Çelik'in, cinayetten önce Eyüp'teki evinde Ayşenur Halil’i boğazını keserek öldürdüğü öğrenildi. Türkiye’yi sarsan bu çifte cinayetle ilgili geniş çaplı bir soruşturma devam ediyor.

SURLARDAKİ GİZLİ ODADA NELER OLDU?

Güvenlik birimleri, surların burçlarına götürülen İkbal Uzuner’in, Semih Çelik tarafından gizli bir odada öldürüldüğünü tespit etti. 4 saat boyunca bu odada kalan ikili, gizemli bir olayın ortasında kaldı. Çelik, genç kızı sırtında taşıdığı siyah çantadaki bıçaklarla parçalara ayırırken, çevreden hiçbir ses çıkmaması dikkat çekti. Bu durum, bölmenin kalın duvarları ve ses yalıtımından kaynaklanıyor olabilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler